מצרכים להכנת שעועית ירוקה מוקפצת
- חצי שקית שעועית ירוקה שלמה קפואה.
- בצל בינוני קצוץ.
- גמבה חתוכה לרצועות ארוכות.
תיבול
כף רוטב סויה, כף רוטב טריאקי, שומשום, מלח לפי הטעם וקמצוץ פלפל שחוראיך מכינים שעועית ירוקה מוקפצת?
- מחממים מחבת עם 1-2 כפות שמן ומטגנים בצל עד להזהבה.
- מוסיפים רצועות גמבה ומבשלים במשך 3-5 דקות עד לריכוך חלקי.
- מוסיפים שעועית הירוקה, מתבלים ברוטב סויה, טריאקי, שומשום, מלח ופלפל שחור ומקפיצים בזהירות.
- מערבבים, מכסים ומבשלים במשך כ- 10 דקות.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
82 תגובות
כניסה
82 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














