זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: בשרי
רכיבים
קומה 1 (תבנית בישול)
כף שמן
2 כוסות פתיתים
2 כוסות אפונה וגזר משקית קפואה
חצי כוס גרגירי תירס (משימורים או שקית קפואה)
2.5 כוסות מים רותחים
תיבול: חצי כפית מלח, חצי כפית אבקת מרק, שליש כפית כמון (לא חובה), פלפל שחור לפי הטעם
קומה 2 (מגש אפיה)
אצבעות שניצל עוף/תירס קנויות
אופן ההכנה
-מניחים בתבנית הבישול את כל מרכיבי הפתיתים, מערבבים עד לאיחוד ומכניסים את התבנית לקומה 1.
-מניחים את אצבעות השניצל על מגש האפיה ומכניסים את התבנית לקומה 2.
-סוגרים את הדלת ומעבירים את המתג החכם למצב “בישול משולב”. בוחרים בתוכנית “ארוחה משולבת”, מכוונים לטמפ’ 180 מעלות ואת הזמן ל10 דקות. לוחצים על כפתור התחלה/עצירה.
ראו גם
- אורז וכנפיים בצ’ילי |
- מרק גזר ובטטה |
- מרק קרם ברוקולי |
- שניצלונים וחזה עוף בנינג’ה |
- מרק בשר בנינג’ה |
- עופות בגריל
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה