זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 60 דקות
סוג: בשרי
עוף שלם צלוי
קילו וחצי עוף שלם
תיבול: 2 כפות שמן, כף סילאן, כף רוטב סויה, שן שום כתושה, חצי כפית פפריקה מתוקה, קמצוץ פלפל שחור.
עוף שלם קריספי
קילו וחצי עוף שלם
תיבול: 2 כפות שמן זית, כף תבלין גריל עוף, חצי כפית פפריקה מתוקה, 2 שיני שום כתושות, כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור, שליש כפית פטרוזיליה מיובשת (לא חובה).
-מתבלים את שני העופות.
-מכניסים את משטח ההשחמה למיקום התחתון בתחתית כל מגירה.
-מכניסים את העוף הראשון למגירת הבישול התחתונה ואת העוף השני למגירת הבישול התחתונה.
-לוחצים על כפתור 1 כדי לבחור באזור 1. מסובבים את החוגה ובוחרים ב”צלייה”. לוחצים על טמפ’ ובוחרים ב170 מעלות. לוחצים על כפתור זמן ובוחרים 60 דקות.
-לוחצים על כפתור 2 כדי לבחור באזור 2. מסובבים את החוגה ובוחרים ב”טיגון באוויר חם”. לוחצים על טמפ’ ובוחרים ב170 מעלות. לוחצים על כפתור זמן ובוחרים 60 דקות.
-בוחרים במצב “ארוחה כפולה” ואז “ארוחה” ולוחצים על כפתור “התחלה/עצירה” להתחלת הבישול.
- מרק גזר ובטטה |
- מרק קרם ברוקולי |
- שניצלונים וחזה עוף בנינג’ה |
- מרק בשר בנינג’ה |
- פרגיות ושוקיים בנינג’ה |
- המבורגר בנינג’ה
אשמח לדעת איך להכין את המתכון בנינג’ה וודפייר
תודה על האתר המקסים והשימושי
את מתכוונת למכשיר גריל חיצוני או לטאבון?
מכשיר גריל חיצוני
לא יצא לי לנסות אבל צירפתי לך הוראות הכנה מהחוברת של המכשיר