זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 60 דקות
סוג: בשרי
עוף שלם צלוי
קילו וחצי עוף שלם
תיבול: 2 כפות שמן, כף סילאן, כף רוטב סויה, שן שום כתושה, חצי כפית פפריקה מתוקה, קמצוץ פלפל שחור.
עוף שלם קריספי
קילו וחצי עוף שלם
תיבול: 2 כפות שמן זית, כף תבלין גריל עוף, חצי כפית פפריקה מתוקה, 2 שיני שום כתושות, כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור, שליש כפית פטרוזיליה מיובשת (לא חובה).
-מתבלים את שני העופות.
-מכניסים את משטח ההשחמה למיקום התחתון בתחתית כל מגירה.
-מכניסים את העוף הראשון למגירת הבישול התחתונה ואת העוף השני למגירת הבישול התחתונה.
-לוחצים על כפתור 1 כדי לבחור באזור 1. מסובבים את החוגה ובוחרים ב”צלייה”. לוחצים על טמפ’ ובוחרים ב170 מעלות. לוחצים על כפתור זמן ובוחרים 60 דקות.
-לוחצים על כפתור 2 כדי לבחור באזור 2. מסובבים את החוגה ובוחרים ב”טיגון באוויר חם”. לוחצים על טמפ’ ובוחרים ב170 מעלות. לוחצים על כפתור זמן ובוחרים 60 דקות.
-בוחרים במצב “ארוחה כפולה” ואז “ארוחה” ולוחצים על כפתור “התחלה/עצירה” להתחלת הבישול.
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות