זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 13 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: בשרי
2 יחידות חזה עוף שלם (כ-250 ג’ כל יחידה)
2 כוסות פתיתים מכל סוג שאוהבים
2.5 כוסות מים רותחים
כוס וחצי אפונה וגזר משקית קפואה
מרינדה לעוף: כף שמן, 3 כפות רוטב טריאקי, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
תיבול לפתיתים: כף שמן, כפית שטוחה מלח, כפית אבקת מרק, קמצוץ פלפל שחור
-פותחים את מכשיר הנינג’ה ספידי ומניחים בתחתית את הפתיתים. מתבלים בכף שמן ומערבבים. מוסיפים אפונה וגזר ומתבלים במלח, אבקת מרק ופלפל שחור. מוסיפים מים רותחים ומערבבים.
-פותחים את הרגליים של צלחת הטיגון ומניחים אותה במיקום העליון.
-מתבלים את חזה העוף במרינדה (משאירים קצת מהמרינדה לשלב מאוחר יותר) ומניחים על צלחת הטיגון.
-מפעילים את המכשיר ומזיזים את המתג החכם למצב תכניות ספידי.
-בוחרים בתכנית ארוחה מהירה, מכוונים את הטמפ’ ל-170 מעלות, את הטיימר ל-8 דקות ולוחצים על כפתור התחלה/עצירה.
-לאחר 8 דקות פותחים את המכשיר, מברישים את חזה העוף שוב במרינדה, סוגרים ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
-פותחים את המכשיר, מסירים בזהירות את צלחת הטיגון עם העוף ומערבבים את הפתיתים.
-בעזרת סכין חותכים את חזה העוף לפרוסות ומגישים לצד הפתיתים.
View this post on Instagram
- פוקצה בטאבון נינג’ה |
- ארוחת בשרים בנינג’ה |
- כנפיים בנינג’ה גריל |
- פיצה בטאבון נינג’ה |
- גלידת קינדר |
- גלידה דלת קלוריות
היי אפרת אפשר להכין גם בנינגה פודי? אם כן איך?
היי דינה,
אופן ההכנה הוא כמו במתכון הזה- פתיתים עם נקניקיות.
מומלץ לחתוך את חזה העוף לקוביות.
איך עושים הסמארט ליד שיש שם אפשרות לארוחה מלאה?
מזיזים את הסליידר למצב בישול בשילוב אדים ובוחרים בתוכנית ארוחה שלמה.
היי אפרת, במידה ואני רוצה להכין רק את החזה עוף בספידי- האם משהו בזמני הכנה והמעלות משתנה?
אין שינוי:)
ואם אני רוצה באובן נינגה xl?
היי בטי,
אין לי את המכשיר הזה אבל אני מניחה שאפשר לשים את הפתיתים במגש התחתון ואת חזה העוף בחלק העליון.