זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10-12 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
4 נתחי סלמון (700-800 גרם)
תיבול: 2 כפות מיץ לימון, כף שמן זית, 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק, 2 כפות רוטב סויה, 3 שיני שום כתושות, כף סילאן, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
-מערבבים את כל החומרים בקערית ומשרים את הנתח לפחות חצי שעה.
-להכנה במכשיר הנינג’ה גריל בוחרים בתוכנית גריל MED כאשר פלטת הגריל בפנים ומכוונים את הזמן ל – 10-12 דק’ לפי מידת העשייה הרצויה. לוחצים על כפתור התחלה / עצירה (START\STOP) על מנת שהמכשיר יתחיל בחימום המקדים.
-כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המקדים הסתיים ועל הצג מופיעה ההודעה ADD FOOD, מניחים את נתחי הסלמון על הפלטה וסוגרים את המכסה (הצד של העור מופנה כלפי מטה).
ראו גם
- מרק גזר ובטטה |
- מרק קרם ברוקולי |
- שניצלונים וחזה עוף בנינג’ה |
- מרק בשר בנינג’ה |
- עופות בגריל |
- פרגיות ושוקיים בנינג’ה
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
אם אני רוצה לאפות בתנור, זה אותו תהליך?
חום עליון תחתון 190 מעלות במשך 20-25 דקות.
שלום,אשמח להבין איך מניחים את הדג בתבנית? מה זה עור מונח כלפי מטה? העור מונח למטה או שהופכים את הנתח? תודה
אם יש בדג עור יש להניח את הדג על העור. כלומר שהחלק העליון יהיה בלי עור.
לא מצאתי את השאלה
תודה על המתכון הנהדר.
האם ניתן להשתמש גם בנתחי דג קפוא?
כן. רק יש להפשיר לפני
האם אפשר לשים עם תפוחי אדמה או בטטה? אפשר הכל ביחד? או שצריך לבשל את התפוחי אדמה לפני
את את חותכת לקוביות קטנות אז אפשר ביחד.
אפרת יקרה
המתכונים לנינגה ממש עושים לי חשק לקנות נינגה
אשמח לדעתך איזה נינגה גריל הכי מומלץ?
הלכתי לאיבוד מכל המבחר
היי הדס,
זה תלוי מה הצורך שלך.
בקצרה – למרות שיש למכשירים האלה פונקציות נוספות:
נינג’ה גריל יותר מתאים למי שמחפש תחליף לצליה במנגל או בתנור.
נינג’ה ספידי או סמארט ליד- מתאים יותר למי שמכין ארוחות שלמות (תוספת + עיקרית).
בכל מקרה ממליצה להכנס לאתר שלהם ולקרוא על כל מכשיר:)
הסמארט ליד (סיר לחץ) פשוט מעולה!!!!
הקניה הכי טובה שלי אבר….
זה כל הנינג’ות הקודמות פלוס התוספת המדהימה של הסיר לחץ!!
תודה, איכשהו לא מצאתי עצמי עם הנינגה גרילעד היום וכעת יושב לידי מתבגר מאושר מהסלמון שהוכן בנינגה
איזה כיף לשמוע🙂
על איזה חום שמים בד״כ??
גריל MED
היי, האם אפשר להוסיף שעועית ירוקה/ברוקולי/כרובית ביחד עם הסלמון? או להכין בנפרש?
כן אפשר ביחד
מעולה, הכנתי מס’ פעמים
שמחה לשמוע🙂
תודה חני
על הפנים, נשרף אחרי 10 דקות
אחרי 10 דקות? באיזה עובי היה הסלמון?
אצלי יצא דווקא מעולה
כדאי בכל בישול בנינג״ה לבדוק כל כמה דקות מה במצב, לגבי הסלמון כדאי לבדוק אחרי כ 8 דקות.
היי ואם לא רוצים בנינגה גריל? (כי אין) איך אפשר לעשות?
היי
תכיני באותו אופן כמו במתכון הזה לסלמון.
שמים בתנור עם נייר אפיה 20 דק לא יותר אחרת מתייבש
היי אשמח לדעת אם אפשר להכין את הסלמון כשהוא קפוא מהמקפיא בנינגה
היי
לא מומלץ(:
בהחלט. אני עצלנית עם קטע ההפשרה
האם צריך להפוך את הדג בזמן הצליה?
לא(:
וואו זה פשוט מעולה!!!🤩🤩
כל המתכונים מוסברים היטב, תודה רבה!
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף😊
דג מעולה ,תודה רבה
אני עושה המון מהמתכונים שלך כבר שנים ושוכחת לרשום כמה מעולה הכל יוצא . אז תודה רבה על המון מתכונים מצויינים כולל המתכון המצויין הזה .
שמחה שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף😊