האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
2 כפות רוטב סויה, כפית גדושה דבש או סילאן, מעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
אופן ההכנה
מחממים מחבת רחבה עם 2-3 כפות שמן זית או קנולה. מוסיפים את הפלפלים, ממליחים מעט עם המלחייה ומטגנים על אש בינונית במשך כ-5 דקות (מומלץ לכסות את המחבת ולערבב מידי פעם).
מוסיפים את הפטריות והשום ומבשלים עם מכסה במשך כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מידי פעם.
הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל
מוסיפים פטרוזיליה ומתבלים בסויה, דבש, מלח ופלפל שחור ומערבבים כ-2 דקות.