שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10-12 דקות

מס’ מנות: 2 כוסות

סוג: חלבי/פרווה

רכיבים

50 גרם שוקולד צ’יפס סוויטאנגו

25 גרם חמאה / מרגרינה

2 כפות סוכר סוויטאנגו

קמצוץ מלח

ביצה

2 כפות (20 ג’) קמח תופח

למילוי: שוקולד צ’יפס סוויטאנגו

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה
  1. מחממים תנור מראש ל180 מעלות (חשוב שהתנור יהיה חם!)
  2. ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם החמאה ומערבבים לתערובת שוקולדית חלקה.
  3. מוסיפים סוכר סוויטאנגו וקמצוץ מלח ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים. מוסיפים ביצה אחת ומערבבים.
  4. משמנים 2 ספלים קטנים או תבנית שקעים ויוצקים את התערובת לגובה שני שליש. מטמינים בכל שקע חצי כפית שוקולד צ’יפס.
  5. מכניסים לתנור ואופים במשך 10-12 דקות, עד שהצדדים אפויים, בפנים נוזלי ומלמעלה יש קרום אפוי (כדאי להשתמש בסטופר שכן אפית יתר תהפוך את הסופלה למרקם עוגתי יבש ולא נוזלי מבפנים).
  6. מגישים מיד.
ראו גם
כריך פרחכריך פרח
מרק בשר בנינג’ה מרק בשר בנינג’ה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
לירון (17:10 7.12.2024)

קניתי סוויטאנגו בזכותך והכנתי. אני מאוהבת. תודה . מחכה לעוא מלא מתכונים