זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10-12 דקות
מס’ מנות: 2 כוסות
סוג: חלבי/פרווה
רכיבים
50 גרם שוקולד צ’יפס סוויטאנגו
25 גרם חמאה / מרגרינה
2 כפות סוכר סוויטאנגו
קמצוץ מלח
ביצה
2 כפות (20 ג’) קמח תופח
למילוי: שוקולד צ’יפס סוויטאנגו
אופן ההכנה
- מחממים תנור מראש ל180 מעלות (חשוב שהתנור יהיה חם!)
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם החמאה ומערבבים לתערובת שוקולדית חלקה.
- מוסיפים סוכר סוויטאנגו וקמצוץ מלח ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים. מוסיפים ביצה אחת ומערבבים.
- משמנים 2 ספלים קטנים או תבנית שקעים ויוצקים את התערובת לגובה שני שליש. מטמינים בכל שקע חצי כפית שוקולד צ’יפס.
- מכניסים לתנור ואופים במשך 10-12 דקות, עד שהצדדים אפויים, בפנים נוזלי ומלמעלה יש קרום אפוי (כדאי להשתמש בסטופר שכן אפית יתר תהפוך את הסופלה למרקם עוגתי יבש ולא נוזלי מבפנים).
- מגישים מיד.
ראו גם
- שבלולי וניל ללא תוספת סוכר |
- קינוח ג’לי ללא סוכר |
- עוגת שמרים ללא תוספת סוכר |
- כדורי שקדים |
- עוגת בננה ללא סוכר |
- עוגת שוקו ללא תוספת סוכר
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
קניתי סוויטאנגו בזכותך והכנתי. אני מאוהבת. תודה . מחכה לעוא מלא מתכונים