זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 30 דקות
מס’ מנות: 3-4 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
1 בצל קטן חתוך ל-4 רבעים
2 שיני שום קלופות
2 כפות שמן זית
3 כוסות כרובית חתוכה לפרחים בגודל כ-3 ס”מ
תפו”א קטן חתוך לקוביות
2 כוסות (480 מ”ל) מים
רבע כוס (60 מ”ל) חלב קוקוס
כפית מלח, חצי כפית אבקת קארי, קמצוץ כמון, קמצוץ פלפל שחור
כוסברה לקישוט
אופן ההכנה
-מניחים בקנקן הבלנדר בצל, שום ו-2 כפות שמן זית ובוחרים בתוכנית SAUTE (צריבה).
-מוסיפים את יתר המרכיבים ובוחרים ב- SMOOTH SOUP (מרק במרקם חלק).
ראו גם
- מרק איטלקי |
- מרק גזר ובטטה |
- מרק קרם ברוקולי |
- עוגיות אמסטרדם השחר |
- אורז וכנפיים בצ’ילי |
- אורז אחד אחד
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה