זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 3-4 מנות
סוג: חלבי
רכיבים
3-4 מנות
בצל לבן בינוני חתוך לרבעים
2 כפות שמן זית
3 כוסות בטטה חתוכה לקוביות
2 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות
2.5 כוסות (600 מ”ל) מים
חצי כוס (120 מ”ל) מיכל שמנת לבישול
כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
קמצוץ עלי טימין מיובשים
*עלי טימין לקישוט
אופן ההכנה
-מניחים בקנקן הבלנדר בצל ו-2 כפות שמן זית ובוחרים בתוכנית SAUTE (צריבה).
-מוסיפים את יתר המרכיבים ובוחרים ב- SMOOTH SOUP (מרק במרקם חלק).
ראו גם
- מרק קרם כרובית |
- מרק קרם ברוקולי |
- שניצלונים וחזה עוף בנינג’ה |
- מרק בשר בנינג’ה |
- עופות בגריל |
- פרגיות ושוקיים בנינג’ה
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה