זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 45 דקות
מס’ מנות: 8 מנות
סוג: בשרי
1 בצל גדול קצוץ
5 שיני שום חתוכות
2 גבעולי סלרי קצוצים
7 כוסות מים רותחים
600-700 גרם בשר מס’ 5 או 8 חתוך לקוביות בינוניות
כוס וחצי שעועית לבנה שהושרתה במים ללילה לפני
כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
2 כפות רסק עגבניות
תיבול: חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית פפריקה חריפה (לא חובה), כף גדושה אבקת מרק, כפית וחצי מלח, רבע כפית פלפל שחור
-מפעילים את מכשיר הסמארט ליד על מצב טיגון באוויר/בישול ובוחרים בתוכנית בישול/צריבה.
-מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים שיני שום, גבעולי סלרי ומטגנים כדקה נוספת. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים כדקה מכל צד.
-מוסיפים שעועית לבנה, מים רותחים ועלי פטרוזיליה. מתבלים ברסק עגבניות, פפריקה, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
– מעבירים את הסליידר למצב סיר לחץ, בוחרים באופציית “שחרור מהיר” ומפעילים על HI למשך 45 דקות (שימו לב שהשסתום מכוון על seal).
- עופות שלמים בנינג’ה |
- פרגיות ושוקיים בנינג’ה |
- המבורגר בנינג’ה |
- פוקצה בטאבון נינג’ה |
- ארוחת בשרים בנינג’ה |
- כנפיים בנינג’ה גריל
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות