שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 45 דקות

מס’ מנות: 8 מנות

סוג: בשרי

רכיבים

מכשיר הסמארט ליד

1 בצל גדול קצוץ

5 שיני שום חתוכות

2 גבעולי סלרי קצוצים

7 כוסות מים רותחים

600-700 גרם בשר מס’ 5 או 8 חתוך לקוביות בינוניות

כוס וחצי שעועית לבנה שהושרתה במים ללילה לפני

כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

2 כפות רסק עגבניות

תיבול: חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית פפריקה חריפה (לא חובה), כף גדושה אבקת מרק, כפית וחצי מלח, רבע כפית פלפל שחור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מפעילים את מכשיר הסמארט ליד על מצב טיגון באוויר/בישול ובוחרים בתוכנית בישול/צריבה.

-מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים שיני שום, גבעולי סלרי ומטגנים כדקה נוספת. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים כדקה מכל צד.

-מוסיפים שעועית לבנה, מים רותחים ועלי פטרוזיליה. מתבלים ברסק עגבניות, פפריקה, מלח ופלפל שחור ומערבבים.

– מעבירים את הסליידר למצב סיר לחץ, בוחרים באופציית “שחרור מהיר” ומפעילים על HI למשך 45 דקות (שימו לב שהשסתום מכוון על seal).

ראו גם
סופלה ללא תוספת סוכרסופלה ללא תוספת סוכר
צ’ורוס עם ממרח השחר צ’ורוס עם ממרח השחר
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה