זמן הכנה: 5 דקות
סוג: חלבי
רכיבים
גביע (200 מ”ל) יוגורט
כוס (240 מ”ל) חלב
רבע כוס סירופ מייפל טבעי
1 כפית תמצית וניל
תוספת: תותים חתוכים
אופן ההכנה
-מערבבים בכוס ערבול ריקה: יוגורט, חלב, סירופ מייפל ותמצית וניל, עד לתערובת אחידה.
-מכסים ומקפיאים למשך 24 שעות.
-לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה לייט”.
-כשהגלידה מוכנה יוצרים בעזרת כף חור בקוטר כ-4 ס”מ עד שמגיעים לתחתית הכוס וממלאים בתוספות שאוהבים.
-מרכיבים את הכוס במקומה במכשיר ולוחצים על תכנית “תוספות”.
-כאשר מוכן מוציאים את הגלידה מהכוס בעזרת כף ומגישים מיד.
ראו גם
- מרק בשר בנינג’ה |
- עופות שלמים בנינג’ה |
- פרגיות ושוקיים בנינג’ה |
- המבורגר בנינג’ה |
- פוקצה בטאבון נינג’ה |
- ארוחת בשרים בנינג’ה
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
חייבים להכין בנינג’ה?
אם אין לך נינד’ה אפשר להכין את המתכון הזה- גלידת יוגורט (אפשר להוסיף תותים אם רוצים)