זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 18 דקות
מס’ מנות: 3-4 מנות
סוג: בשרי
רכיבים
קומה 1 (תבנית בישול)
2 כפות שמן
2 כוסות אורז
כוס וחצי שעועית ירוקה חתוכה (משקית קפואה)
3 כוסות מים רותחים
תיבול: שן שום כתושה, כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
קומה 2 (מגש אפיה)
9-10 כנפי עוף
תיבול: רבע כפית מלח, שליש פפריקה מתוקה, 4-5 כפות רוטב צ’ילי מתוק
אופן ההכנה
-מניחים בתבנית הבישול את כל מרכיבי האורז, מערבבים עד לאיחוד ומכניסים את התבנית לקומה 1.
-מתבלים את כנפי העוף במלח, פפריקה ורוטב צ’ילי ומניחים על מגש האפיה. מכניסים את התבנית לקומה 2.
-סוגרים את הדלת ומעבירים את המתג החכם למצב “בישול משולב”. בוחרים בתוכנית “ארוחה משולבת”, מכוונים לטמפ’ 185 מעלות ואת הזמן ל-18 דקות. לוחצים על כפתור התחלה/עצירה.
ראו גם
- פתיתים ואצבעות שניצל |
- מרק גזר ובטטה |
- מרק קרם ברוקולי |
- שניצלונים וחזה עוף בנינג’ה |
- מרק בשר בנינג’ה |
- עופות בגריל
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה