מצרכים להכנת אורז אחד אחד
איך מכינים אורז אחד אחד?
- שוטפים היטב את האורז ומסננים. משאירים לפחות כשעה לייבוש (ככל שהאורז יבש כך ייצא פחות דביק).
- מחממים סיר על אש בינונית (חשוב להשתמש בסיר עם ציפוי שאינו נדבק/נון סטיק), ומשמנים היטב את תחתית הסיר. מוסיפים את האורז ומתיזים תרסיס שמן בנדיבות על האורז ומערבבים תוך כדי. מתבלים במלח ומערבבים.
- מוסיפים מים רותחים ומגבירים לאש גבוהה. מערבבים ומכסים. כשהמים רותחים, מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים במשך 20 דקות.הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה במשך 10 דקות נוספות.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מרימים את המכסה ומערבבים בעדינות בעזרת מזלג כדי להפריד את הגרגירים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
4 תגובות
כניסה
4 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות








