שום דבר לא נמצא

סלט בורגול חם

מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות, 16 דצמ 2013

“מתכונים ב- 10 דקות” מארח את השפים של “רויאל שף” 

שני ירושלמי ומירב בן שושן, צילום: ישי בוטבול, באדיבות YES
שני ירושלמי ומירב בן שושן, צילום: ישי בוטבול, באדיבות YES

_

סלט בורגול חם של שני ומירב (“דוד חביב ובניו”)

סלט בורגול חם

מצרכים:

חצי קילו בורגול עבה (מושרה במים רותחים חצי שעה קודם)
2 בצלים גדולים קצוצים דק
2 יחידות גמבה אדומה קצוצה דק
3 גזרים קצוצים לקוביות קטנות
מלח
פלפל
כף פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
במחבת גדולה מחממים כ-4 כפות שמן. מטגנים את הבצל עד שנהייה שקוף, מוסיפים את הגזר ואת הגמבה לטיגון קל נוסף.
מסננים את הבורגול מהמים, מוסיפים למחבת עם הירקות, מתבלנים ומוסיפים רבע כוס מים רותחים. מבשלים על להבה נמוכה עד שהמים מתאדים (כ-4 דקות) ומגישים.

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה