סלט בורגול חם
מאת:
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות,
16 דצמ 2013
“מתכונים ב- 10 דקות” מארח את השפים של “רויאל שף”
_
סלט בורגול חם של שני ומירב (“דוד חביב ובניו”)
מצרכים:
חצי קילו בורגול עבה (מושרה במים רותחים חצי שעה קודם)
2 בצלים גדולים קצוצים דק
2 יחידות גמבה אדומה קצוצה דק
3 גזרים קצוצים לקוביות קטנות
מלח
פלפל
כף פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
במחבת גדולה מחממים כ-4 כפות שמן. מטגנים את הבצל עד שנהייה שקוף, מוסיפים את הגזר ואת הגמבה לטיגון קל נוסף.
מסננים את הבורגול מהמים, מוסיפים למחבת עם הירקות, מתבלנים ומוסיפים רבע כוס מים רותחים. מבשלים על להבה נמוכה עד שהמים מתאדים (כ-4 דקות) ומגישים.