מתכון לדג סלמון ברוטב חרדל דיז'ון ודבש

*אפשר להגיש את הדג בתוספת שעועית ירוקה – משרים 2-3 כוסות שעועית ירוקה שלמה משקית קפואה במים רותחים במשך 2 דקות ומסננים. מתבלים עם מעט מרוטב החרדל והדבש ומניחים בתבנית לצד הדג. אופים לפי המתכון.

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
מחפשים תוספת טעימה לצד הדג? לחצו כאן – תוספות לדגים.
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.