מצרכים להכנת חזה עוף בתנור
- 500 גרם חזה עוף שלם (*מומלץ להשתמש בחזה עוף שלם ולא פרוס לשניצלים)
- בצל קטן קצוץ דק
- בטטה קלופה חתוכה לקוביות קטנטנות (עד 1 ס”מ)
תיבול:
- 2 כפות שמן, 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות מלאות סילאן, 2 שיני שום כתושות, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים חזה עוף בתנור?
- מחממים תנור ל220 מעלות ומרפדים תבנית מלבנית בנייר אפיה.
- חותכים את חזה העוף לרצועות שמנות ברוחב של כ-2 ס”מ לפחות.
- מניחים את קוביות הבטטה בצלחת, מכסים ומכניסים למיקרוגל למשך כ-3 דקות עד לריכוך חלקי (למי שאין מיקרוגל ניתן גם לבשל במים רותחים).
- מניחים את רצועות חזה עוף, קוביות הבטטה והבצל הקצוץ על נייר אפיה ומתבלים בשמן, סויה, סילאן, שום כתוש ופלפל שחור.
- מכניסים לתנור ואופים במשך 10 דקות.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- הופכים את חזה העוף בזהירות צד ואופים 10 דקות נוספות.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
188 תגובות
כניסה
188 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














