מצרכים להכנת מרק מינסטרונה
- כף שמן זית (לטיגון)
- בצל בינוני קצוץ
- 2 עגבניות קצוצות
- 3-4 שיני שום קצוצות
- 2 גזרים חתוכים לקוביות/עיגולים
- תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות
- קישוא גדול חתוך לקוביות
- בטטה בינונית חתוכה לקוביות
- 2 גבעולי סלרי חתוכים
- כוס שעועית לבנה מבושלת משקית קפואה
- כוס פסטה יבשה מהסוג שאוהבים
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- חצי כוס עלי סלרי קצוצים
- 8-10 כוסות מים רותחים
תיבול:
- כף סילאן, כפית וחצי מלח, שליש כפית כורכום, כפית גדושה אבקת מרק, כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית פלפל שחור
איך מכינים מרק מינסטרונה?
- מחממים סיר עם כף שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה (אש בינונית). מוסיפים עגבניות ושום, ממליחים מעט ומבשלים במשך כ-3 דקות.
- מוסיפים גזר, תפו”א, בטטה, קישוא, גבעולי סלרי, שעועית לבנה, רסק עגבניות ומתבלים. מוזגים את המים הרותחים ומערבבים היטב.
- מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 30-40 דקות, עד שהירקות מתרככים.הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
- לאחר מכן מוסיפים עלי סלרי קצוצים ופסטה ומבשלים 5-10 דקות, עד שהפסטה מתבשלת. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
308 תגובות
כניסה
308 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














