שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25 דקות

מס’ מנות: 10-12 יחידות

סוג: חלבי

רכיבים

2 כוסות (280 ג’) קמח תופח (אפשר לערבב 2 כוסות קמח רגיל עם שקית אבקת אפיה)

כפית מלח

200 מ”ל יוגורט

2 כפות (20 מ”ל) חלב

1 ביצה גדולה

2 כפות ממרח פסטו

4 כפות (40 מ”ל) שמן

חצי כוס גבינת פרמז’ן מפוררת

*לקישוט: מעט שמן ושומשום

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

אופן ההכנה

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

-מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לתערובת בצקית רכה ודביקה.

-משמנים תבנית שקעים מסיליקון (ניתן להשתמש ב”קוקטים” מקרטון) וממלאים את השקעים בבצק בעזרת כף. מברישים את החלק העליון במעט שמן ומפזרים שומשום.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 25 דקות עד להזהבה.

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
חיתוכיות שוקולדחיתוכיות שוקולד
עוגת שוקולית עם שמנת חמוצה עוגת שוקולית עם שמנת חמוצה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

48 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות