זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 25 דקות
מס’ מנות: 10-12 יחידות
סוג: חלבי
רכיבים
2 כוסות (280 ג’) קמח תופח (אפשר לערבב 2 כוסות קמח רגיל עם שקית אבקת אפיה)
כפית מלח
200 מ”ל יוגורט
2 כפות (20 מ”ל) חלב
1 ביצה גדולה
2 כפות ממרח פסטו
4 כפות (40 מ”ל) שמן
חצי כוס גבינת פרמז’ן מפוררת
*לקישוט: מעט שמן ושומשום
רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!
אופן ההכנה
-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
-מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לתערובת בצקית רכה ודביקה.
-משמנים תבנית שקעים מסיליקון (ניתן להשתמש ב”קוקטים” מקרטון) וממלאים את השקעים בבצק בעזרת כף. מברישים את החלק העליון במעט שמן ומפזרים שומשום.
-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 25 דקות עד להזהבה.
הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: לחמים ומאפים
- כל התגובות (21)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה
כניסה
48 תגובות
החדשות ביותר
















