שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 24 יחידות

סוג: חלבי/ פרווה

רכיבים

2 חבילות עוגיות אוראו (176 גרם 2X)

1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה (250 מ”ל)

1/3 כוס חלב מרוכז ממותק (אפשר גם להכין לבד - חלב מרוכז ממותק) * לפרווה – ראו הערות מטה.

1 כף גדושה אינסטנט פודינג וניל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

אופן ההכנה

-מקציפים במיקסר עם וו הקצפה את השמנת במשך כדקה (*טיפ להקצפה מוצלחת: מומלץ להכניס את מיכל השמנת המתוקה ואת החלב המרוכז למקפיא למשך 10-15 דקות לפני ההקצפה).

-מוסיפים חלב מרוכז ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף במשך 2-3 דקות נוספות עד לקבלת קצפת יציבה.

-מוסיפים 5 עוגיות אוראו שבורות ומערבבים עם כף עד לאיחוד התערובת.

-מפרידים בין עוגיות אוראו. מעל כל עוגיה שמים מתערובת הקרם (בעזרת כפית או שקית זילוף) ומעל מניחים עוגיה נוספת (כמו סנדוויץ’).

-מכניסים להקפאה ל-4 שעות לפחות לפני ההגשה.

טיפים והערות

חלב מרוכז הוא חלב משומר סמיך וממותק, בדר”כ ארוז בקופסת שימורים וניתן למצוא אותו בכל רשתות המזון (סופרים). החלב הממותק מעניק לגלידה את המרקם ולכן לא מומלץ לוותר עליו.

*אפשר להכין בגרסת פרווה – לוודא שעוגיות האוראו הן פרווה (כי יש גם חלבי), להשתמש בקצפת צמחית ובמקום חלב מרוכז להשתמש בחלב צמחי כמו סויה או שיבולת שועל (רבע כוס).

ראו גם
עוף באננס ואורז לבןעוף באננס ואורז לבן
רוטב אלף האיים רוטב אלף האיים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

23 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות