שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

500 גרם ניוקי קנוי (לרגישים לגלוטן: יש להשתמש בניוקי קנוי ללא גלוטן)

1 בצל בינוני קצוץ

1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות קטנות

1 קופסת פטריות שמפיניון/ שי-טאקי (מומלץ לשלב)

2 שיני שום כתושות

1 כוס פרחי ברוקולי מופשרים וחתוכים גס (משקית קפואה)

תיבול: 1 כפית אבקת מרק, מלח, פלפל שחור.

*ניתן להוסיף גם כף רוטב פסטו מוכן (למי שיש).

אופן הכנה:

-מכינים את הניוקי בהתאם להוראות שעל גבי האריזה.

-מטגנים עם שמן זית את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום, הפטריות והבטטה. ממליחים מעט (המלח מזרז את הבישול), מכסים ומבשלים עד שהבטטה מתרככת. מוסיפים את הברוקולי ומתבלים. מערבבים ומבשלים כ-2 דקות. מוסיפים את הניוקי המבושל ומערבבים היטב עד לספיגת הטעמים בניוקי.

*ניתן להזליף מעט שמן זית על המנה בתום הבישול.

ניוקי מתכון, ניוקי ירקות, מתכון לניוקי

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

ראו גם
מרק כתוםמרק כתום
מרק בצל מרק בצל
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

18 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות