זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
500 גרם ניוקי קנוי (לרגישים לגלוטן: יש להשתמש בניוקי קנוי ללא גלוטן)
1 בצל בינוני קצוץ
1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות קטנות
1 קופסת פטריות שמפיניון/ שי-טאקי (מומלץ לשלב)
2 שיני שום כתושות
1 כוס פרחי ברוקולי מופשרים וחתוכים גס (משקית קפואה)
תיבול: 1 כפית אבקת מרק, מלח, פלפל שחור.
*ניתן להוסיף גם כף רוטב פסטו מוכן (למי שיש).
אופן הכנה:
-מכינים את הניוקי בהתאם להוראות שעל גבי האריזה.
-מטגנים עם שמן זית את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום, הפטריות והבטטה. ממליחים מעט (המלח מזרז את הבישול), מכסים ומבשלים עד שהבטטה מתרככת. מוסיפים את הברוקולי ומתבלים. מערבבים ומבשלים כ-2 דקות. מוסיפים את הניוקי המבושל ומערבבים היטב עד לספיגת הטעמים בניוקי.
*ניתן להזליף מעט שמן זית על המנה בתום הבישול.
ניוקי מתכון, ניוקי ירקות, מתכון לניוקי
רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!
- כל התגובות (8)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
















