שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 31 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

חצי כרוב לבן (כ-500 גרם) חתוך לרצועות דקות

בצל בינוני קצוץ

2 שיני שום כתושות

3 כפות רסק עגבניות

כוס מים חמים

כף גדושה סילאן

תיבול: 3/4 כפית מלח, כפית מלאה פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה, פלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה:

-מחממים מחבת גדולה עם 2-3 כפות שמן זית/קנולה ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה. מוסיפים את הכרוב והשום ומערבבים כדקה.

-שופכים מים חמים ומוסיפים רסק עגבניות, סילאן ומתבלים במלח, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה ופלפל שחור.

-מערבבים, מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-25 דקות, עד שהכרוב מתרכך. יש לערבב מידי פעם.

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

-אם עדיין יש מים במחבת, ממשיכים לבשל כ-5 דקות ללא מכסה, תוך כדי ערבוב, עד שהמים מתאדים.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

ראו גם
עוגת גזר טבעוניתעוגת גזר טבעונית
טורטיה אפויה במילוי טורטיה אפויה במילוי
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

105 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות