זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 31 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
חצי כרוב לבן (כ-500 גרם) חתוך לרצועות דקות
בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום כתושות
3 כפות רסק עגבניות
כוס מים חמים
כף גדושה סילאן
תיבול: 3/4 כפית מלח, כפית מלאה פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה, פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה:
-מחממים מחבת גדולה עם 2-3 כפות שמן זית/קנולה ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה. מוסיפים את הכרוב והשום ומערבבים כדקה.
-שופכים מים חמים ומוסיפים רסק עגבניות, סילאן ומתבלים במלח, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה ופלפל שחור.
-מערבבים, מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-25 דקות, עד שהכרוב מתרכך. יש לערבב מידי פעם.
הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל
-אם עדיין יש מים במחבת, ממשיכים לבשל כ-5 דקות ללא מכסה, תוך כדי ערבוב, עד שהמים מתאדים.
רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!
ראו גם
- כרוב ניצנים במחבת |
- כרוב סגול בתנור |
- כרובית אפויה בתנור |
- סלט כרוב עם פיצוחים |
- סלט אנטיפסטי |
- אורז עם אטריות
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
- כל התגובות (51)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה
כניסה
105 תגובות
החדשות ביותר
















