תבשיל קדרה
מאת:
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות,
16 דצמ 2013
“מתכונים ב- 10 דקות מארח את השפים של “רויאל שף”
מריה פיסנץ’ ממסעדת “באבא יאגה”, ממשתתפי רויאל שף ב- yes, בחרה להכין עבורנו מתכון חורפי ומיוחד מהמטבח הרוסי – תבשיל קדירה של חזה הודו, תפוחי אדמה ופטריות פשוט וקל להכנה ב-10 דקות עבודה.
–
תבשיל קדרה של מריה פיסנץ’
מצרכים:
5-6 חתיכות של חזה הודו בגודל 3-4 ס”מ ( לפני זה להמליח ולפלפל את הבשר)
1/2 בצל חתוך לחצאי עיגולים
פטריות שמפניון חתוכות
2 יחידות של תפו”א בינוניים חתוכים בגודל של 3X4 ס”מ (לפלפל ולהמליח)
מיונז
אופן ההכנה:
לוקחים כלי חרסינה (או כל כלי המתאים לאפייה), ומכניסים לתוכו לפי הסדר הבא :
בשר
פטריות
בצל
תפו”א
מיונז
זהו, הכל מוכן. כל מה שנשאר זה להכניס לתנור ל 40 דקות ב- 200 מעלות. (בהתחלה מכניסים בלי מכסה ואחרי 7-8 דקות מכסים את הכלי עם מכסה ומחזירים לתנור).
הי יפעת, הבנתי שזה לא מתכון שלך אבל אולי את בכל זאת יודעת למה שמים מיונז? מה מטרת המיונז
תודה
היי אלה,
אני מניחה שזה סוג של הקרמה.
שלום, רציתי לדעת כמה מיונז צריך לשים, תודה
הי עינב,
לדעתי שמים בין כף לשתי כפות מיונז (זה לא מתכון של האתר אלא מתכון באדיבות מריה).
חג שמח 🙂