שום דבר לא נמצא

תבשיל קדרה

מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות, 16 דצמ 2013

“מתכונים ב- 10 דקות מארח את השפים של “רויאל שף” 

מריה פיסנץ’ ממסעדת “באבא יאגה”, ממשתתפי רויאל שף ב- yes, בחרה להכין עבורנו מתכון חורפי ומיוחד מהמטבח הרוסי – תבשיל קדירה של חזה הודו, תפוחי אדמה ופטריות פשוט וקל להכנה ב-10 דקות עבודה.

מריה פיסנץ', צילום: ישי בוטבול, באדיבות YES
מריה פיסנץ’, צילום: ישי בוטבול, באדיבות YES

תבשיל קדרה של מריה פיסנץ’ 

מצרכים:

5-6 חתיכות של חזה הודו בגודל 3-4 ס”מ ( לפני זה להמליח ולפלפל את הבשר)

1/2 בצל חתוך לחצאי עיגולים

פטריות שמפניון חתוכות

2 יחידות של תפו”א בינוניים חתוכים בגודל של 3X4 ס”מ (לפלפל ולהמליח)

מיונז

אופן ההכנה:

לוקחים כלי חרסינה (או כל כלי המתאים לאפייה), ומכניסים לתוכו לפי הסדר הבא :

בשר

פטריות

בצל

תפו”א

מיונז

זהו, הכל מוכן. כל מה שנשאר זה  להכניס לתנור ל 40 דקות ב- 200 מעלות. (בהתחלה מכניסים בלי מכסה ואחרי 7-8 דקות מכסים את הכלי עם מכסה ומחזירים לתנור).

תבשיל קדרה
תבשיל קדרה של מריה פיסנץ’
ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
אלה זינגרמן (19:01 26.06.2017)

הי יפעת, הבנתי שזה לא מתכון שלך אבל אולי את בכל זאת יודעת למה שמים מיונז? מה מטרת המיונז

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:24 26.06.2017)

היי אלה,
אני מניחה שזה סוג של הקרמה.

avatar
עינב (21:06 9.10.2014)

שלום, רציתי לדעת כמה מיונז צריך לשים, תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:28 9.10.2014)

הי עינב,
לדעתי שמים בין כף לשתי כפות מיונז (זה לא מתכון של האתר אלא מתכון באדיבות מריה).
חג שמח 🙂