זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי

מצרכים:

100-150 גרם חציל בלאדי
30 גרם גבינת ריקוטה
מלח גס
פלפל
שמן זית
שום קונפי
עלי אורגנו טרי
אופן ההכנה:
צולים את החציל על האש היטב. מנקים את החציל מהקליפה ומסדרים על צלחת את ליבת החציל.
מפזרים על החציל שמן זית בנדיבות, מעט פלפל ומלח גס ועלי אורגנו טרי. בוצעים מהגבינה על החציל ובתאבון!
*ניתן כמובן להכין את החציל בגרסה טבעונית ללא הגבינה ועדיין מדובר במעדן!

 

המתכון באדיבות מסעדת טאבולה”, רח’ הנשיא יצחק 75, הרצליה פיתוח.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
סקלופיני מרסלהסקלופיני מרסלה
סלט קינואה סלט קינואה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
דבורי (16:29 4.07.2016)

אפשר תשובה?

avatar
דבורי (15:44 4.07.2016)

סליחה על השאלה המטומטמת, אבל מה זה חציל בלאדי?
מה ההבדל בינו לבין חציל רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:22 4.07.2016)

היי דבורי,
חציל בלאדי זה זן מסוים של חציל שהוא קצר ושמן והמראה שלו דומה למניפה והטעם שלו קצת יותר חזק. הוא חציל שיותר אידיאלי לקלייה על אש גלויה.

ספרי מתכונים ב10 דקות