שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

קולורבי בתנור עם פטריות בתיבול עדין

קולורבי ופטריות בתנור

מצרכים (כ-3 מנות):

3 קולורבי בינוניים קלופים וחתוכים לרבעים בעובי כ1 ס"מ

סלסלת פטריות חתוכות גס

4 כפות שמן זית

חצי כפית שטוחה מלח

קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מתבלים את פלחי הקולורבי והפטריות עם שמן זית, מלח ופלפל שחור ואופים בתנור ב190 מעלות במשך כ-30 דקות, עד שהקולורבי מתרכך (מומלץ לערבב את התערובת כ-5 דקות לפני סיום האפיה).

 

איך לבחור קולורבי? כדאי לבחור קולורבי קטן או בינוני (הגדולים פחות טעימים). הקולורבי צריך להיות בצבע ירקרק (אם הוא בצבע לבן הוא כבר לא טוב).  הקולורבי צריך להיות במרקם קשה (לא קשה כמו אבן אבל גם לא רך וגמיש).

קולורבי

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מרק קישואים ואפונה
שבלולי גבינה ותרד

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
ליאור (10:34 21.03.2020)

הי אפרת. אם אני רוצה לערבב עוד ירקות (סלק,בטטה ועוד) אפשר להכין יחד באותה תבנית? או שמצריך תיבול אחר?
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:35 21.03.2020)

כן אפשר רק כדאי להכפיל את התיבול.

Avatar
מיכלין (19:23 28.03.2019)

היוש, ערב טוב ותודה על אתר נהדר ומתכונים מעלפים (אפשר להגיד שכל מה שהכנתי מהאתר פשוט מתחסל).
רציתי לדעת אם יש אופציה להפוך את המתכון לחלבי, ואם כן – איזו גבינה להוסיף (נגיד, למשל: טוב טעם/ כנען/ חלומי/ צפתית)?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:54 28.03.2019)

היי 🙂 לאחר האפיה אפשר לפזר גבינות כמו צפתית, בולגרית, פטה.
אפשרות אחרת היא לטגן קוביות חלומי ולהוסיף.

Avatar
מיכל (20:05 8.11.2018)

אפשר עם פטריות שימורים?לא הצלחתי להשיג טרי וממש בא לי להכין:(

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:55 9.11.2018)

יותר טעים עם פטריות טריות אבל אפשר גם עם משומרות.

Avatar
מרים (10:42 16.04.2018)

אהבתי מאוד

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:45 16.04.2018)

תודה מרים.

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.