שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: מנה אישית

סוג: חלבי

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

שערות קדאיף

חמאה מזוקקת לרמת לחות (לא להרטיב)

1/2 כוס + 1/2 כפית שטוחה אבקת סוכר

100 מ"ל שמנת מתוקה

חופן תותים טריים נקיים

רוטב תותים (גורסים יחד 100 גרם תותים עם רבע כוס סוכר ו-1 שוט של קסיס)

נענע לקישוט

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל180 מעלות.
  2. מסדרים את שערות הקדאיף בתבנית עגולה קטנה/ רינג בצורת לעיגול.
  3. מברישים קלות את שערות הקדאיף עם חמאה מזוקקת. מפזרים 1/2 כפית שטוחה אבקת סוכר על השערות ומכניסים לתנור למשך 6 דקות, עד להזהבה.
  4. מקציפים 100 מ"ל שמנת מתוקה עם 1/2 כוס אבקת סוכר.
  5. חותכים תותים טריים, מערבבים עם סוכר. משרים לשעה. מניחים על הקצפת. מוסיפים מעל התותים את רוטב התותים. מוסיפים עלה נענע לקישוט.

הערה: לקצפת סמיכה ניתן להוסיף מסקרפונה של גד (40%). אם אין תותים בעונה ניתן להשתמש בפירות יער.

המתכון באדיבות מסעדת FISH, רח' פרופ' בני חבוט 7 ראשון-לציון.

*הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פאד תאי
סביצה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.