זמן הכנה: 10 דקות
סוג: חלבי
מצרכים:
2 פרוסות לחם קסטן לבן
1 ביצה טרופה
לפירות:
בננה ותפוח עץ
קמצוץ חמאה
1 כפית סוכר
אבקת סוכר
שמנת
סירופ מייפל
אופן הכנה:
חותכים את הלחם למשולשים, טובלים בבלילת הביצה ומטגנים במחבת משני הצדדים.
הכנת הפירות:
מטגנים את הבננה ואת תפוח העץ בחמאה וסוכר.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם מייפל ושמנת.
המתכון באדיבות “קופי האוס”, בית קפה מסעדה ובר, שד’ רוטשילד 21, ת”א.
ראו גם
האם אפשר להשתמש במחמאה במקום חמאה ?
ואם אפשר לוותר על השמנת ולהגיש רק עם סירופ מייפל?
כן ליאור, אפשר.
האם אפשר להמיר את החמאה (או אולי לוותר עליה) כך שהמכון יהיה פרווה / יתאים לאלרגיים לחלב?
הי יולי, החמאה מוסיפה טעם אך אפשר להשתמש במקום במעט שמן קנולה/מחמאה.