שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי

מצרכים:

2 פרוסות לחם קסטן לבן

1 ביצה טרופה

לפירות:

בננה ותפוח עץ

קמצוץ חמאה

1 כפית סוכר

אבקת סוכר

שמנת

סירופ מייפל

אופן הכנה:

חותכים את הלחם למשולשים, טובלים בבלילת הביצה ומטגנים במחבת משני הצדדים.

הכנת הפירות:

מטגנים את הבננה ואת תפוח העץ בחמאה וסוכר.

מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם מייפל ושמנת.

המתכון באדיבות “קופי האוס”, בית קפה מסעדה ובר, שד’ רוטשילד 21, ת”א.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
רולדת שוקולד
ספינג מרוקאי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
ליאור (10:21 18.08.2016)

האם אפשר להשתמש במחמאה במקום חמאה ?
ואם אפשר לוותר על השמנת ולהגיש רק עם סירופ מייפל?

מתכונים ב-10 דקות (11:33 18.08.2016)

כן ליאור, אפשר.

יולי (06:56 25.02.2014)

האם אפשר להמיר את החמאה (או אולי לוותר עליה) כך שהמכון יהיה פרווה / יתאים לאלרגיים לחלב?

מתכונים ב-10 דקות (09:52 25.02.2014)

הי יולי, החמאה מוסיפה טעם אך אפשר להשתמש במקום במעט שמן קנולה/מחמאה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.