שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי

מצרכים:

2 פרוסות לחם קסטן לבן

1 ביצה טרופה

לפירות:

בננה ותפוח עץ

קמצוץ חמאה

1 כפית סוכר

אבקת סוכר

שמנת

סירופ מייפל




אופן הכנה:

חותכים את הלחם למשולשים, טובלים בבלילת הביצה ומטגנים במחבת משני הצדדים.

הכנת הפירות:

מטגנים את הבננה ואת תפוח העץ בחמאה וסוכר.

מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם מייפל ושמנת.

המתכון באדיבות “קופי האוס”, בית קפה מסעדה ובר, שד’ רוטשילד 21, ת”א.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
רולדת שוקולדרולדת שוקולד
ספינג מרוקאי ספינג מרוקאי
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
ליאור (10:21 18.08.2016)

האם אפשר להשתמש במחמאה במקום חמאה ?
ואם אפשר לוותר על השמנת ולהגיש רק עם סירופ מייפל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:33 18.08.2016)

כן ליאור, אפשר.

avatar
יולי (06:56 25.02.2014)

האם אפשר להמיר את החמאה (או אולי לוותר עליה) כך שהמכון יהיה פרווה / יתאים לאלרגיים לחלב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:52 25.02.2014)

הי יולי, החמאה מוסיפה טעם אך אפשר להשתמש במקום במעט שמן קנולה/מחמאה.