שום דבר לא נמצא

זמן בישול/אפייה: 14 דקות

מס’ מנות: 20-25 עוגיות קטנות

סוג: חלבי

רכיבים

1 כוס מיקס להכנת פסטה ירוקה/ סגולה/ כתום מסדרת “לה פסטה קולורטה” מתוצרת הטחנות הגדולות של א”י

60 גרם חמאה רכה בטמפ’ החדר

5-6 כפות מים קרים

שליש כוס אבקת סוכר

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת בצקית אחידה (אם הבצק יבש/מתפורר הוסיפו מעט מים בהדרגה). מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק בעובי של כחצי ס”מ וקורצים עוגיות. מניחים על נייר אפיה.

-אופים במשך כ-14 דקות עד שהעוגיות מעט מזהיבות בדפנות.

הפעל טיימר (14 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים מהתנור ומצננים.

 

ראו גם
לחמניות בריושלחמניות בריוש
קעריות פילו במילוי קעריות פילו במילוי
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אנונימי (21:25 12.03.2024)

האם יש תחליף לחמאה? ואם כן מהו? זה מוסיף טעם למתכון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:32 12.03.2024)

אפשר להמיר במחמאה/מרגרינה.

avatar
אנונימי (22:40 12.03.2024)

תודה