זמן בישול/אפייה: 14 דקות
מס’ מנות: 20-25 עוגיות קטנות
סוג: חלבי
רכיבים
1 כוס מיקס להכנת פסטה ירוקה/ סגולה/ כתום מסדרת “לה פסטה קולורטה” מתוצרת הטחנות הגדולות של א”י
60 גרם חמאה רכה בטמפ’ החדר
5-6 כפות מים קרים
שליש כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה
-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
-מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת בצקית אחידה (אם הבצק יבש/מתפורר הוסיפו מעט מים בהדרגה). מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק בעובי של כחצי ס”מ וקורצים עוגיות. מניחים על נייר אפיה.
-אופים במשך כ-14 דקות עד שהעוגיות מעט מזהיבות בדפנות.
הפעל טיימר (14 דק’)
+
טיימר פועל
-מוציאים מהתנור ומצננים.
View this post on Instagram
ראו גם
- פוקצה בטאבון נינג’ה |
- ריבועי לוטוס וקצפת |
- ארוחת בשרים בנינג’ה |
- פחזניות קצפת והשחר |
- בורקס השחר |
- קוביות קרח לימון ונענע
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לעוגיות
האם יש תחליף לחמאה? ואם כן מהו? זה מוסיף טעם למתכון?
אפשר להמיר במחמאה/מרגרינה.
תודה