שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

מתכון לעוגה בחושה וטעימה עם נגיעות של פירורי חלבה ושוקולד קצוץ

עוגה במילוי חלבה ושוקולד

2 תבניות אינגליש קייק /תבנית עגולה 24 /תבנית מלבנית 22X31

מצרכים:

3 ביצים

3/4 כוס (150 ג') סוכר

3/4 (150 ג') כוס שמן

כוס (240 מ"ל) מיץ תפוזים (מבקבוק לשתיה קלה)

כפית (5 ג') תמצית וניל (לא חובה)

2 כוסות (280 ג') קמח תופח (או 2 כוסות קמח לבן מעורבבות עם 2 כפיות אבקת אפיה)

80 ג' שוקולד מריר קצוץ

כוס (150 ג') חלבה מפוררת

כפית (5 ג') קמח

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית (ניתן להשתמש ב2 תבניות אינגליש קייק /תבנית עגולה 24 /תבנית מלבנית 22X31).

-מערבבים בעזרת מטרפה או כף את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, מיץ תפוזים, תמצית וניל ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים קלות עד שהקמח נטמע בתערובת. מערבבים בקערית נפרדת פירורי חלבה, שוקולד קצוץ וכפית קמח ומוסיפים לתערובת. מערבבים ערבוב קליל.

-יוצקים את התערובת לתבנית משומנת. אם אופים ב-2 תבניות אינגליש קייק – אופים במשך 30-35 דקות. אם אופים בתבנית עגולה/מלבנית, אופים במשך 40-45 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

עוגה במילוי חלבה ושוקולד

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
קציצות ברוטב עגבניות וזיתים
סלט מלפפונים ושמיר

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
אורית (22:58 14.05.2020)

הכנתי לשבת, עוגה מעולה! טעם מיוחד ועשיר! לפי המלצת אחת התגובות כאן- שמתי גם למעלה שוקולד קצוץ ופירורי חלבה, יצא יפהפה! תודה על מתכונים מעולים! כל פעם אני מוצאת כאן משהו מוצלח…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:06 15.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אורית ושבת שלום!

Avatar
מ. (16:30 9.01.2020)

אפשר במקום מיץ תפוזים לשים מים? זה ממש הורס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:11 9.01.2020)

אפשר אבל עדיף לערבב 2 כפות מיץ לימון עם כוס מים וכף גדושה סוכר.

Avatar
סוהא (19:26 22.09.2019)

היי אפשר להחליף את התפוזים בחלב ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:07 22.09.2019)

אפשר.

Avatar
ליטל (13:52 10.09.2019)

לקחתי את המתכון לעןגה אחת ןהכנתי בתבנית קאפקייקס. יצא מעולה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:18 10.09.2019)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה ליטל

Avatar
עדן (13:30 6.09.2019)

הכנתי לכבוד שבת קודש, יצא מדהים.
הוספתי לפני האפיה מעל העוגה עוד חלבה ושוקולד מריר.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:35 6.09.2019)

מעולה 🙂
שבת שלום!

Avatar
דורה (16:50 16.07.2019)

העוגה הזאת הפכה לקבועה אצלנו. ממש מעולה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:13 16.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה דורה

Avatar
מאי (23:34 22.12.2018)

אפשר לקבל בבקשה כמויות לתבנית אינגליש קייק אחת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:32 23.12.2018)

היי מאי,
כמויות לתבנית אינגליש קייק אחת:
2 ביצים
שליש כוס סוכר
שליש כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כפית תמצית וניל
כוס קמח תופח (או כוס קמח לבן מעורבב עם כפית אבקת אפיה)
40 גרם שוקולד מריר קצוץ
חצי כוס חלבה מפוררת (75 גרם)
חצי כפית קמח
שבוע נפלא 🙂

Avatar
ortkiss (14:02 20.10.2018)

עשיתי את השלבים כפי שהם, רק שבמקום חלבה קצוצה שמתי מחית חלבה של פוליבה ובמקום שוקולד קצוץ שמתי שוקו ציפס איכותי 60% מריר, ויצא ממש טעים :)))
אני ומשפחתי נהנינו ממש!!
תודה רבה על המתכון 3>

Avatar
ortkiss (14:03 20.10.2018)

עוד תמונה

Avatar
ortkiss (14:04 20.10.2018)

אגב זה כהה כי הקמח כוסמין + קמח מלא

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:03 20.10.2018)

נראה מעולה!
תודה💜

Avatar
לימור (14:10 6.07.2018)

הי אפרת,
אם אני רוצה שהעוגות יצאו יותר גבוהות ממה שאני רואה בתמונה, האם הוספת ביצה תעזור,אם לא מה כן?
עדין מעוניינת להכין בכמות של 2 אינגליש קייק.
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:54 6.07.2018)

היי לימור,
מדובר בתבניות אינגליש קייק חד פעמיות כן?
את יכולה להוסיף ביצה נוספת ולהשתמש במיקסר. להקציף את הביצים עם הסוכר במשך כ-2 דקות ואז להוסיף את יתר החומרים.

Avatar
לימור (15:11 6.07.2018)

כן. תודה וסופש נפלא 🙂
אעדכן איך יצא.

Avatar
לימור (02:22 8.07.2018)

הי,
העוגה יצאה מאד טעימה וללא ספק אכין אותה עוד הרבה.
מה שכן בפעם הבאה אכין עם הכמות המקורית של הביצים, מכיוון שהעוגות יצאו יותר מידי גבוהות ולכן לקח להן הרבה זמן להיאפות והן גם נסדקו.
תודה ושבוע נפלא 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:52 8.07.2018)

תודה שחזרת לעדכן.
שבוע מקסים 🌷

Avatar
שירן (11:44 2.07.2018)

הי אפרת.
אפשר כמות ל3/4 אינגלישקייק בבקשה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:54 2.07.2018)

היי שירן,
כמות ל3/4 אינגליש קייק:
ביצה גדולה
רבע כוס סוכר
רבע כוס שמן
שליש כוס מיץ תפוזים
שליש כפית תמצית וניל
3/4 כוס קמח תופח
30 גרם שוקולד מריר קצוץ
שליש כוס חלבה מפוררת
שליש כפית קמח

Avatar
דוד הדר (22:10 9.06.2018)

הכנתי את העוגה יצא מדהים תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:34 9.06.2018)

נראה מעולה!
תודה דוד 🙂

Avatar
לאה ל. (09:20 3.05.2018)

עוגה מעולה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:44 3.05.2018)

תודה לאה 🙂

Avatar
מור (17:52 15.02.2018)

היי,ניתן להשתמש בקמח כוסמין? אם כן איזו כמות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:19 15.02.2018)

היי מור,
אפשר לשים 2 כוסות קמח כוסמין + 2 כפיות אבקת אפיה. יש לערבב קודם בנפרד ורק אז להוסיף לתערובת.

Avatar
מוריה (17:00 27.11.2017)

האם אפשר להמיר את מיץ התפוזים בחלב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:15 27.11.2017)

אפשר למרות שעם מיץ יותר טעים.

Avatar
יפה (20:52 2.11.2017)

הי אפרת עוגה מעולה אני הכנתי אותה כבר כמה פעמיים ויצא מעולה יש לי שכלה באופן כללי אני תמיד שומרת את העוגות במקרר .. האם זה בסדר?? או שצריך על השיש ? כמה ימים זה יכול להיות מחוץ למקרר? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:51 2.11.2017)

היי יפה,
העוגה נשמרת כשהיא עטופה בניילון נצמד מחוץ למקרר כ-3 ימים. בימים קרירים אפילו יותר.
במקרר עוגות בחושות נוטות להתייבש מעט ולכן עדיף לשמור אותן בחוץ.

Avatar
דקלה (16:12 13.08.2017)

שלום אפרת,
כרגיל אני גורפת מחמאות
מכינה אותה כבר בפעם השלישית רק בשבוע החולף.
אשמח לדעת כמות לאינגליש קייק אחת.
כולם כבר מסודרים
עכשיו הגיע תור בעלי לסבב שני
תודה רבה ושבוע טוב ☺

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:52 13.08.2017)

היי דקלה,
כמויות לתבנית אינגליש קייק אחת:
2 ביצים
שליש כוס סוכר
שליש כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כפית תמצית וניל
כוס קמח תופח (או כוס קמח לבן מעורבב עם כפית אבקת אפיה)
40 גרם שוקולד מריר קצוץ
חצי כוס חלבה מפוררת (75 גרם)
חצי כפית קמח
שבוע מצוין 🙂

Avatar
דקלה (21:32 14.08.2017)

תודה רבה על תשובתך המהירה
שבוע מצוין 🙂

Avatar
שרה (20:38 6.07.2017)

היי אפרת, יש תקלה באתר ואני לא מצליחה להיכנס לעוגת חלבה. שאלתי אותך שם אם יש לך רעיון לציפוי העוגה הזו. אשמח אם תעני לי כאן..

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:13 6.07.2017)

היי שרה,
מעתיקה לך את תשובתי:
אפשר לפזר מעל קצת קוקוס טחון או אבקת סוכר.
אם את רוצה ציפוי אז אפשר להכין ציפוי שוקולד רגיל או להכין ציפוי משוקולד לבן כמו במתכון הזה- מאפינס וניל (אבל צריך לקחת בחשבון שהציפוי חלבי).
חשוב לי לדעת מה את רואה כשאת מנסה להכנס למתכון? אם תוכלי לשלוח לי אפילו צילום מסך למייל [email protected] זה יכול מאוד לעזור.
תודה

Avatar
אולגה (22:19 2.04.2017)

שלום,
כמה ימים לפני אירוע ניתן להכין את העוגה הזאת וכיצד לשמור אותה כדי שתישאר טרייה (במקרר/על השיש?). בנוסף האם ניתן להקפיא ואם כן איך מכשירים.
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:24 2.04.2017)

היי אולגה,
מומלץ להכין את העוגה יום לפני ולשמור אותה עטופה היטב בניילון נצמד מחוץ למקרר.
ניתן גם להקפיא את העוגה למשך שבועיים ולהפשיר על השיש כשהיא עטופה בניילון נצמד.

Avatar
shila (10:57 26.03.2017)

שלום יש לי שאלה בסיסית מה ההבדל בין אם אני אערבב את החומרים או אני אקציף את הביצים . אשמח לקבל תשובה (אתר מעולה וכל מתכון מוסבר יפה ורק מחמאות אני קוצרת תודה לך) חג פסח שמח!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:39 26.03.2017)

הקצפת הביצים עם הסוכר מעניקה מעט אווריריות לעוגה לעומת ערבוב ידני.
תודה וחג שמח! 🙂

Avatar
הדסה (21:37 30.01.2017)

היי האם אפשר להמיר את הפירורי חלבה לממרח חלבה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:46 30.01.2017)

כן הדסה, אפשר להוסיף לבלילה 2-3 כפות ממרח חלבה.

Avatar
יהודית (15:50 26.01.2017)

אני מחפשת טורט שבטוח יתפח ויצא טוב ולא מידי מתוק
תודה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:29 26.01.2017)

היי יהודית,
העוגה הזאת היא לא מתוקה מידי והיא תופחת אבל היא לא עוגת טורט.
את מחפשת עוגה למלא בה קצפת או עוגה לבנה רגילה?

Avatar
יהודית (20:33 26.01.2017)

עכשיו אני כבר אחרי עשית וטעימת העוגה.
החלפתי את החלבה בקוקוס ויצא ממש נחמד.
אבל קצת רטוב ולא מספיק גבוה? מה אפשר לתקן לעכשיו או להבא?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:51 26.01.2017)

נשמע כאילו העוגה לא אפויה לגמרי. כמה זמן היא היתה בתנור? אפית ב-2 תבניות אינדליש קייק?
השתמשת בקמח תופח?

Avatar
יהודית (10:52 27.01.2017)

אפיתי בתבנית אחת ולא שתי אינגליש במשך 45 דקות.
השתמשתי בקפח רגיל עם א"א כמו שציינת.
תודה על התגובה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:20 27.01.2017)

השתמשת בתבנית חד פעמית עגולה 24 או תבנית מלבנית בגודל 22X31?
נעצת קיסם במרכז העוגה והוא יבש?
ערבבת את הקמח לפני עם אבקת האפיה ורק אז הוספת לתערובת?

Avatar
יהודית (12:44 27.01.2017)

בתבנית מלבנית בגודל שכתבת, +קיסם +ערבוב. המון תודות על הסבלנות!!!!!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:58 27.01.2017)

עשית הכל כמו שצריך. מוזר שהיא לא תפחה מספיק ויצאה רטובה.
שאלה אחרונה 🙂 – את משתמשת בכוס בנפח של 240 ולא בכוס חד פעמית נכון? כוס זכוכית עם ידית כמו בתמונה בהמרת מידות אפיה.

Avatar
קריסטינה (15:41 18.01.2017)

איזה ריח מתפשט בבית…מממ…!!!
השתמשתי בתפוז סחוט…עדכונים בהמשך.
תודה אפרת !

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:57 18.01.2017)

מעולה 🙂

Avatar
קריסטינה (16:56 18.01.2017)

היי !
טעמתי ! טעים , מאוד !
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:01 18.01.2017)

שמחה לשמוע!
תודה 🙂

Avatar
מיכל (13:30 5.01.2017)

האם אפשר במקום תפוזים חלב סויה/ שקדים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:45 5.01.2017)

אפשר, למרות שהמיץ מוסיף טעם לעוגה.

Avatar
שובה (13:47 16.12.2016)

שבת שלום, אם נשארו לי רק 2 ביצים.. אפשר לזרום עם זה? תודה רבה! האתר שלך אדיר!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:15 16.12.2016)

היי שובה,
אפשר. מומלץ להוסיף עוד רבע כוס מיץ תפוזים (הכוונה לשים כוס ורבע במקום כוס).
שבת שלום 🙂

Avatar
אוריה (10:06 16.12.2016)

אהלן, נתקעתי בלי חלבנ, אפשר לשים טחינה גולמית במקום?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:37 16.12.2016)

היי אוריה,
עדיף שלא. אפשר להכין רק עם שוקולד צ'יפס. זה ייצא טעים גם ככה.
שבת שלום 🙂

Avatar
מאיה (18:34 15.12.2016)

היי

האם אפשר לשים מעל העוגה אבקת סוכר או שזה יהרוס את הטעם ?

תודה
מאיה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:54 15.12.2016)

היי מאיה,
אפשר לפזר מעל העוגה אבקת סוכר.

Avatar
שניאור (12:53 7.12.2016)

שלום אפרת,
הכנתי את העוגה הזאת 2 פעמים ויצאה מצוינת,
וגם נתתי את המתכון הזה לאחותי, והיא אמרה שזה היה טעים כל כך, עד כדי ששתי תבניות אינגליש קייק אינן מספיקות

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:25 7.12.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה שניאור והמשך יום מקסים 🙂

Avatar
מעיין (12:39 2.12.2016)

ואוו ואוו כל שבת שאנחנו עושים בבית ואני מבשלת דרך האתר הזה אני מברכת אותך..
העוגה סוף הדרך!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:48 2.12.2016)

תודה מעיין! כיף לשמוע 🙂
שבת שלום

Avatar
סופיה (17:39 26.11.2016)

היי
רציתי לשאול עם אפשר להוסיף על העוגה משהו מלמעלה?
לקשט אותה?
עם אני יוסיף קצת גנאש שוקלוד או שוקולד לבן למשל ? זה יהרוס?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:36 26.11.2016)

היי סופיה,
אפשר בהחלט להוסיף לעוגה גנאש שוקולד. זה דווקא יוסיף לטעם.

Avatar
הדר (21:56 22.11.2016)

היי אשמח לדעת מה הקצפת עם מקציף ומה זה רק עירבוב פשוט עם מטרפה.. לא בדיוק הבנתיי

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:03 22.11.2016)

היי הדר,
כשרשום במתכון של עוגה "לערבב" הכוונה לערבוב ידני עם מטרפה או כף. כשרשום במתכון "להקציף" הכוונה להקצפה במיקסר ידני חשמלי או מיקסר עם וו גיטרה או וו הקצפה.

Avatar
לינור (17:19 16.11.2016)

דחוף! נתקעתי בלי מיץ תפוזים אפשר עם מיץ מנגו? איך יהיה הטעם?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:35 16.11.2016)

היי לינור,
ערבבי חצי כוס מיץ מנגו + חצי כוס מים כדי שהטעם לא יהיה חזק מידי.

Avatar
נועה (22:24 15.11.2016)

היי רוצה ממש להכין את העוגה לשבת הקרובה…פשוט אני לא מחבבת שוקולד מריר בכלל יש אולי משהו אחר לתוספת בנוסף לחלבה? אני בכל זאת מעדיפה שהעוגה תישאר פרווה…
האם ללא השוקולד נפגם טיפה הטעם? אני ממש מתלבטת מה לעשות…

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:33 15.11.2016)

היי נועה,
לא כל כך מרגישים שזה שוקולד מריר בעוגה וזה די מוסיף לטעם (ניתן להשתמש בשוקולד מריר עם אחוזי קקאו נמוכים). אם בכל זאת את מעדיפה לוותר על השוקולד את יכולה להוסיף לתערובת העוגה עצמה כחצי כוס קוקוס.

Avatar
קטיה (08:37 11.11.2016)

שלום רב
אם אין לי כטס תפוזים מה אפשר במקום.להשים
תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:37 11.11.2016)

היי קטיה,
מיץ התפוזים נותן טעם לעוגה אבל אם אין לך אפשר לשים לימונדה ופשוט לערבב 2 כפות מיץ לימון בכוס מים ולהוסיף כף גדושה סוכר ולערבב.
שבת שלום 🙂

Avatar
חמי (15:10 9.11.2016)

עוגה מיוחדת! אורירית וטעימה!
אני עובדת בעיתון, אנחנו מכניסים למדור הבישול שלנו מתכונים מהאתר שלכם, התגובות מחמיאות בהחלט… תודה רבה!

Avatar
חמי (15:09 9.11.2016)

יצא מוצלח!!
אני עובדת בעיתון ומפרסמת הרבה מתכונים מהאתר הזה, אני לא מפסיקה לקבל פירגונים על המתכונים המוצלחים, אני אומרת לכולם שזה מהאתר שלכם… 🙂 תודה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:11 9.11.2016)

תודה חמי, שמחה לשמוע 🙂
באיזה עיתון מדובר?

Avatar
עינב (17:09 21.10.2016)

עוגה מצויינת!!! עשיתי בתוספת שוקולד ציפס ועל תבנית אינגליש קייק 1 מתכון מעולה תודה!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:12 21.10.2016)

מעולה 🙂
תודה על העדכון ושבת שלום!

Avatar
לילך (14:38 16.10.2016)

שלום,
אשמח בבקשה לדעת אם ניתן לוותר על השוקולד, ואם כן, האם יש צורך להוסיף יותר חלווה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:51 16.10.2016)

היי לילך,
אפשר לוותר על השוקולד (למרות שהוא מוסיף).
אין צורך לשים יותר חלבה במקום.
חג שמח 🙂

Avatar
דרומית (01:52 13.10.2016)

עוגה טעימה מאוד..רק שהספיקה לתבנית אינגלייש אחת

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:13 13.10.2016)

היי,
השתמשת בתבנית אינגליש קייק חד פעמית או רגילה?
בכל אופן, שמחה שיצא טעים 🙂
יום מקסים

Avatar
דבי (09:41 19.09.2016)

בוקר אור!

שאלה כללית לגבי אפיה: אני אוהבת לאפות עם ביצים L.
כשאין לי, אני לוקחת יותר ביצים M מה היחס הנכון לדעתך?

לא דחוף. תודה רבה!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:50 19.09.2016)

היי דבי,
יש מתכונים שגדול הביצים בהם הוא חשוב. בדר"כ אם לא רשום גודל של ביצים במתכון את יכולה להשתמש באיזה גודל שאת רוצה. בגדול ככל שיש ביצים בעוגה/מאפה (כשהביצים הם גדולות) אז העוגה/מאפה יותר יציבים ורכים.

Avatar
דבי (11:05 19.09.2016)

כן, אבל כמה ביצים של M במקום L?
תודה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:18 19.09.2016)

זה יוצא בסביבות 1.3. הכוונה שאם רשום לך 3 ביצים גדולות את שמה במקום 4 ביצים M.
אם זאת ביצה אחת גדולה את שמה ביצה M + שליש מבלילה של ביצה M (את פשוט טורפת את הביצה ושמה שליש מהתערובת).

Avatar
גילה (18:04 8.09.2016)

שלום ןברכה
בראשית אברך על האתר המקסים
אני מאד נהנית ממנו ואפיתי כבר מספר עוגות וגם לקחתי מתכנוים אחרים באתר.
לגבי עוגה זאת מה כמות הקמח – כתוב שם כפית קמח ???? תמוהה בעיני.
אודה לך על העדכון הנכון
בברכה גילה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:07 8.09.2016)

היי גילה,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
שימי לב שברשימת המצרכים הקמח מופיע פעמיים. פעם אחת רשום 2 כוסות קמח תופח (בשורה השישית). הקמח הזה מיועד לבלילה עצמה. פעם שניה רשום כפית קמח (בשורה האחרונה). כפית הקמח מיועדת לערבוב עם פירורי החלבה והשוקולד הקצוץ על מנת שלא ישקעו במהלך האפיה.
בהצלחה והמשך יום נפלא!

Avatar
מיכל (03:37 2.09.2016)

הי, חשבתי שיש לי שוקולד, אבל אין לי… אפשר איכשהוא להכניס ממרח שוקולד במקום? תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (07:13 2.09.2016)

היי מיכל,
את יכולה לצקת את הבלילה עד גובה 2/3 מהתבנית. לפזר מעל 2-3 כפות גדושת ממרח שוקולד באופן אחיד (אם הממרח קשה/מוצק מידי מומלץ להמיס אותו במיקרוגל כמה שניות עם כף מים ולערבב) ומעל לצקת את שליש הבלילה שנותרה (גם אם היא לא מכסה לגמרי את השוקולד זה בסדר גמור).
בהצלחה ושבת שלום 🙂

Avatar
ציפי_שנקר (13:22 1.09.2016)

שלום יקירה אפשר להכין את העוגה עם קמח כוסמין וכמה?
תודה
ציפי

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:36 1.09.2016)

היי ציפי,
אפשר להכין מ-2 כוסות קמח כוסמין + 2 כפיות אבקת אפיה.
בהצלחה ויום נפלא!

Avatar
יערית (21:33 27.08.2016)

היי תודה על המתכון הוא מעולה!!!
אפשר מתכון לעוגה שצריך להקציף את
החלבונים עם הסוכר ואז להוסיף את שאר החומרים
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:32 27.08.2016)

היי יערית,
שמחה שהעוגה יצאה טעימה.
אין באתר מתכון עם הפרדת ביצים מאחר וכל העוגות הכנתן מהירה וקלה להכנה.
בכל מקרה, כמעט כל עוגה בחושה (כולל זאת) אפשר להפריד בה חלבונים וחלמונים ולהקציף בנפרד את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף לבן ויציב. בקערה נפרדת להקציף את החלמונים עם יתר החומרים ובסוף לערבב בין שתי התערובות בתנועות קיפול עד לאיחוד התערובות. הדבר יגרום לעוגה לצאת אוורירית יותר. אני אישית ממליצה לחלק את כמות הסוכר באופן כזה שרוב הסוכר יוקצף עם החלבונים וכמות קטנה יותר עם החלמונים ויתר החומרים (יחס של כשני שליש סוכר- חלבונים, שליש סוכר- חלמונים).
בהצלחה ושבוע טוב 🙂

Avatar
אילנה (14:24 25.08.2016)

היוש
לא היה לי מיץ תפוזים אז שמתי מים ומעכתי גם בננה והוספתי ובכל זאת יצא מושלם
תודה רבה!
מאאד אוהבת את האתר שלך!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:32 25.08.2016)

מעולה! תודה אילנה 🙂

Avatar
sari (09:26 11.08.2016)

היי בוקר טוב!
אחת הבחושות הטובות שהכנתי..
תודה!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:30 11.08.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן ויום מקסים 🙂

Avatar
אורטל (20:59 9.08.2016)

בס"ד

קודם כל עוגה מהממת!! הכנתי וממש טעימה.
רציתי רק לדעת-
שמתי שוקולד צ'יפס וכולו שקע למטה.
מדוע..?
תודה רבה על המענה 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:15 9.08.2016)

היי אורטל,
שמחה שהעוגה יצאה טעימה 🙂
שוקולד צ'יפס בדר"כ שוקע במהלך האפיה. כדי למנוע ממנו לשקוע יש לקמח אותו ולהוסיף אותו לבלילה בסוף ולערבב ערבוב ממש קל.
מומלץ גם להשאיר כשליש כמות לפיזור מעל לאחר שיצקת את הבלילה לתבנית.

Avatar
אתי זינגר (18:37 4.08.2016)

אפשר לקבל מתכונים בפחות סוכר ותחליפים

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:44 4.08.2016)

היי אתי,
אשתדל לפרסם גם מתכונים מופחתי סוכר.

Avatar
הדס (13:39 4.08.2016)

האם אפשר להחליף את החלבה במשהו אחר? נאמר קוקוס?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:42 4.08.2016)

כן הדס, את יכולה לשים 2/3 כוס קוקוס במקום החלבה.

Avatar
דבורי (13:19 4.08.2016)

וואי
נראה טעים מאד!!!!
בול למשפחה שלי, חלווה ושוקולד….
נכין לשבת ונראה מה התגובות.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:34 4.08.2016)

מעולה! תהנו 😉

Avatar
יעל (12:49 4.08.2016)

אפשר להחליף את מיץ התפוזים במשהו אחר? במקרה שאין בבית?

תודה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:02 4.08.2016)

היי יעל,
מיץ התפוזים מוסיף טעם אבל אם אין לך אפשר לשים חלב או לערבב 2 כפות מיץ לימון עם כוס מים וכף גדושה סוכר.

Avatar
רחל (08:25 4.08.2016)

אפשר להשתמש במקום שוקולד קצוץ בשוקולד צ'יפס? , ואם כן כמה לשים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:41 4.08.2016)

היי רחל,
אפשר לשים שליש כוס שוקולד צ'יפס.
יום מקסים 🙂

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.