שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

סקלופיני מרסלה / מסעדת בוקצ'ו

סקלופיני מרסלה של מסעדת בוקצ'ו
סקלופיני מרסלה של מסעדת בוקצ'ו
הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.
 –
מתכון שנחשב מעדן איטלקי קלאסי שעשוי מפרוסות בשר עגל דקות.
מצרכים (2 מנות):
6 פרוסות בשר עגל במשקל של 70 גר' לפרוסה מהשייטל או סינטה
קמח לקימוח הפרוסות
3 כפות שמן זית (לטיגון קצר)
2 שיני שום קצוצים
ברנדי לשילהוב
ציר בשר אם יש
1/2 כוס יין מרסלה
4 עלי מרווה או אורגנו
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
  1. מקמחים את פרוסות הבשר, מטגנים קלות את הנתחים בשמן החם.
  2. מוסיפים את השום, משלהבים עם הברנדי, מוסיפים את שאר הנוזלים ומתבלים.
  3. מגישים עם ירק ירוק.

 

באדיבות: השפית ניצה בן שלום ממסעדת בוקצ'ו, מטבח איטלקי ים תיכוני, רח' הירקון 106, ת"א

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מתכון לטופו מוקפץ
קרפצ'יו חציל

תגובות

לפני שאתם שואלים מומלץ לחפש בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.