שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: 2 מנות

הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.
מצרכים:
6 פרוסות בשר עגל במשקל של 70 גר’ לפרוסה מהשייטל או סינטה
קמח לקימוח הפרוסות
3 כפות שמן זית (לטיגון קצר)
2 שיני שום קצוצים
ברנדי לשילהוב
ציר בשר אם יש
1/2 כוס יין מרסלה
4 עלי מרווה או אורגנו
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
  1. מקמחים את פרוסות הבשר, מטגנים קלות את הנתחים בשמן החם.
  2. מוסיפים את השום, משלהבים עם הברנדי, מוסיפים את שאר הנוזלים ומתבלים.
  3. מגישים עם ירק ירוק.

 

באדיבות: השפית ניצה בן שלום ממסעדת בוקצ’ו, מטבח איטלקי ים תיכוני, רח’ הירקון 106, ת”א

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
מתכון לטופו מוקפץמתכון לטופו מוקפץ
קרפצ’יו חציל קרפצ’יו חציל
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה