זמן הכנה: 10 דקות
סוג: 2 מנות
הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.
מצרכים:
6 פרוסות בשר עגל במשקל של 70 גר’ לפרוסה מהשייטל או סינטה
קמח לקימוח הפרוסות
3 כפות שמן זית (לטיגון קצר)
2 שיני שום קצוצים
ברנדי לשילהוב
ציר בשר אם יש
1/2 כוס יין מרסלה
4 עלי מרווה או אורגנו
מלח ופלפל גרוס
–
אופן ההכנה:
- מקמחים את פרוסות הבשר, מטגנים קלות את הנתחים בשמן החם.
- מוסיפים את השום, משלהבים עם הברנדי, מוסיפים את שאר הנוזלים ומתבלים.
- מגישים עם ירק ירוק.
באדיבות: השפית ניצה בן שלום ממסעדת בוקצ’ו, מטבח איטלקי ים תיכוני, רח’ הירקון 106, ת”א
ראו גם
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה