שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: 2 מנות

ספרי מתכונים ב10 דקות
הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.
מצרכים:
6 פרוסות בשר עגל במשקל של 70 גר' לפרוסה מהשייטל או סינטה
קמח לקימוח הפרוסות
3 כפות שמן זית (לטיגון קצר)
2 שיני שום קצוצים
ברנדי לשילהוב
ציר בשר אם יש
1/2 כוס יין מרסלה
4 עלי מרווה או אורגנו
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
  1. מקמחים את פרוסות הבשר, מטגנים קלות את הנתחים בשמן החם.
  2. מוסיפים את השום, משלהבים עם הברנדי, מוסיפים את שאר הנוזלים ומתבלים.
  3. מגישים עם ירק ירוק.

 

באדיבות: השפית ניצה בן שלום ממסעדת בוקצ'ו, מטבח איטלקי ים תיכוני, רח' הירקון 106, ת"א

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מתכון לטופו מוקפץ
קרפצ'יו חציל

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.