זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 20-30 יח'
סוג: פרווה
מצרכים:
1 ק"ג קמח
50 גרם שמרים טריים בגרגירים (או 2 כפות שמרים יבשים)
½ כוס סוכר
3 כוסות מים פושרים
½ כפית מלח
סוכר לטבילה (מומלץ להוסיף לסוכר אבקת קינמון)
_
אופן הכנה:
- לשים יחד את כל החומרים ומתפיחים כ- 20 דקות.
- מחממים שמן לטיגון.
- בידיים רטובות עם מעט שמן יוצרים עיגולים עם חורים ומניחים בשמן החם עד שמזהיב.
- טובלים בסוכר ובתיאבון.
המתכון באדיבות "קופי האוס", בית קפה מסעדה ובר, שד' רוטשילד 21, ת"א.
*הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.
ראו גם
תגובות
היי
רציתי לשאול אם אני צריכה את זה ליום ראשון בבוקר ולא רוצה להתעסק עם זה על הבוקר יש פתרון?
תוכלי להכין לילה לפני להקפיא ולהפשיר לפני האכילה
אבל כמובן שהספינג' הרבה יותר טעים ישר שיוצא מהסיר (:
ולהכין את הבצק לילה קודם ולהשאיר במקרר בבוקר להוציא ולהכין אפשרי??
אפשר רבקה:)
אפשר להכין את הבצק בערב ולשים במקרר עד הבוקר (לכסות את הקערה בניילון נצמד).
עוד מתכון מעולה!
תודה ורדה 🙂
שלום, יצא לי בצק מוצק.
האם זה אמור לצאת נוזלי, או שזה בסדר?
אמור לצאת בצק רך אבל לא נוזלי מידי.
תודה רבה!
הרטבתי מעט את הבצק ויצא לי בצק רך… יצא טוב:)
שמחה שיצא מוצלח גליה, שבוע נפלא❤️
שלום אפרת ,נכנסתי למטבח רק בזכותך הכל יוצא מושלם:)
תודה,
כמה זה 50 גרם שמרים אני משתמשת בשמרים יבשים,
והאם אפשר לשים קצת ערק (שיספוג את השמן)?
היי שיר 🙂
זה יוצא 2 כפות שמרים יבשים.
אפשר לשים קצת ערק.
היי אפרת,
לכמות של 50 איש כדאי להכפיל כמויות? כמה זמן התפחה מומלץ?
כדאי להכפיל כמויות ב-2 ולהתפיח כשעה.
כמה זה 50 גרם שמרים בכפיות?
את משתמשת בשמרים טריים או יבשים?
זה מתכון מצויין זה עשה לי טעים בבטן
תודה שי, שמחה לשמוע 🙂