שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 20-30 יח'

סוג: פרווה

מצרכים:

1 ק”ג קמח

50 גרם שמרים טריים בגרגירים (או 2 כפות שמרים יבשים)

½ כוס סוכר

3 כוסות מים פושרים

½ כפית מלח

סוכר לטבילה (מומלץ להוסיף לסוכר אבקת קינמון)

_




אופן הכנה:

  1. לשים יחד את כל החומרים ומתפיחים כ- 20 דקות.
  2. מחממים שמן לטיגון.
  3. בידיים רטובות עם מעט שמן יוצרים עיגולים עם חורים ומניחים בשמן החם עד שמזהיב.
  4. טובלים בסוכר ובתיאבון.

 

 

המתכון באדיבות “קופי האוס”, בית קפה מסעדה ובר, שד’ רוטשילד 21, ת”א.

*הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
פרנץ טוסט עם פירותפרנץ טוסט עם פירות
דג דניס בתנור דג דניס בתנור
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
רבקה (12:33 10.12.2023)

היי אפרת,
מה הכמויות ל8-10 ספינג’ים? לא מעוניינת ביותר מדי..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:39 10.12.2023)

כוס וחצי קמח לבן (210 גרם)
חצי כף שמרים יבשים (4 גרם)
2 כפות גדושות סוכר
קמצוץ מלח
שני שליש כוס מים פושרים (160 מ”ל)
*סוכר לציפוי

avatar
שרה (07:07 13.04.2023)

היי אפרת, אתר מעולה שאין דברים כאלו!
ממליצה להוסיף עוד כוס מים. ככל שיש יותר מים הספינג’ יוצא יותר אוורירי. יצא לי ממש מעולה. בנוסף, אין כל כך משמעות להוספת מלח לפני או אחרי לישה על שמרים יבשים, רק לידיעה:) חג שמח.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:07 13.04.2023)

שמחה שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
רינה רסון (21:10 22.12.2022)

יש עוד דבר טעים שאולך אם זה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:13 22.12.2022)

על מה חשבת?
אפשר להכין עוד מאכלי חנוכה כמו לביבות ואפשר גם להגיש עם עוד עוגיות או קינוח כוסות. גם סלט פירות מתאים.

avatar
רעות (17:43 22.04.2022)

חג שמח!
האם צריך להתפיח פעמיים או רק פעם אחת?
האם להוסיף את המלח לקראת סוף הלישה או שזה לא משנה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:08 23.04.2022)

היי,
אין צורך להתפיח פעמיים, את המלח תמיד טוב להוסיף באמצע הלישה ולא לפני.
שבוע טוב(:

avatar
אסתי (11:06 22.09.2021)

האם אפשר לאפות את הספינג במקום לטגן?
האתר מוווושלם!!!!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:07 22.09.2021)

היי אסתי,
זה כמובן לא יצא אותו דבר, אבל אפשר לאפות על 180 כרבע שעה- 20 דקות מכל צד.

avatar
רבקה (14:34 17.12.2020)

היי
רציתי לשאול אם אני צריכה את זה ליום ראשון בבוקר ולא רוצה להתעסק עם זה על הבוקר יש פתרון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:35 17.12.2020)

תוכלי להכין לילה לפני להקפיא ולהפשיר לפני האכילה
אבל כמובן שהספינג’ הרבה יותר טעים ישר שיוצא מהסיר (:

avatar
רבקה (15:01 18.12.2020)

ולהכין את הבצק לילה קודם ולהשאיר במקרר בבוקר להוציא ולהכין אפשרי??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:22 18.12.2020)

אפשר רבקה:)
אפשר להכין את הבצק בערב ולשים במקרר עד הבוקר (לכסות את הקערה בניילון נצמד).

avatar
ורדה (19:08 14.12.2020)

עוד מתכון מעולה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:06 14.12.2020)

תודה ורדה 🙂

avatar
גליה פישמן (15:58 10.12.2020)

שלום, יצא לי בצק מוצק.
האם זה אמור לצאת נוזלי, או שזה בסדר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:43 11.12.2020)

אמור לצאת בצק רך אבל לא נוזלי מידי.

avatar
גליה פישמן (21:40 12.12.2020)

תודה רבה!
הרטבתי מעט את הבצק ויצא לי בצק רך… יצא טוב:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:22 12.12.2020)

שמחה שיצא מוצלח גליה, שבוע נפלא❤️

avatar
שיר (14:01 17.05.2020)

שלום אפרת ,נכנסתי למטבח רק בזכותך הכל יוצא מושלם:)
תודה,
כמה זה 50 גרם שמרים אני משתמשת בשמרים יבשים,
והאם אפשר לשים קצת ערק (שיספוג את השמן)?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:46 17.05.2020)

היי שיר 🙂
זה יוצא 2 כפות שמרים יבשים.
אפשר לשים קצת ערק.

avatar
חן (15:37 24.12.2019)

היי אפרת,
לכמות של 50 איש כדאי להכפיל כמויות? כמה זמן התפחה מומלץ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:55 24.12.2019)

כדאי להכפיל כמויות ב-2 ולהתפיח כשעה.

avatar
לאה (10:56 2.12.2019)

כמה זה 50 גרם שמרים בכפיות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:56 2.12.2019)

את משתמשת בשמרים טריים או יבשים?

avatar
שי דדון (20:54 30.12.2016)

זה מתכון מצויין זה עשה לי טעים בבטן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:56 31.12.2016)

תודה שי, שמחה לשמוע 🙂

לקריאת כל התגובות