שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

קינוח סורבה אבטיח ביתי מרענן וטעים ב-3 מצרכים בלבד!

סורבה אבטיח

מצרכים כ-6 מנות):

חצי אבטיח בינוני-גדול חתוך לקוביות

חצי כוס מיץ תפוזים (*אפשר מבקבוק לשתיה קלה)

1-2 כפות אבקת סוכר (לא חובה, לפי מתיקות האבטיח)

אופן הכנה:

-שמים את קוביות האבטיח בשקית אטומה ומקפיאים.

-מניחים במעבד מזון את קוביות האבטיח הקפואות ומיץ התפוזים וטוחנים עד למרקם רך של סורבה (בין ברד לגלידה).

-טועמים. אם חסרה מתיקות מוסיפים אבקת סוכר לפי הטעם ומערבבים היטב.

הערות:

*ניתן להוסיף יותר מיץ תפוזים לפי הצורך (אם התערובת קשה או פירורית).

*יש לטחון לסורבה לפני ההגשה. אם שומרים את הסורבה במקפיא הוא קופא ונעשה קשה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
קרקרים מקמח כוסמין
קציצות עוף וירקות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
אילת (17:06 27.08.2019)

איך לעשות אם אני צריכה לשבת

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:43 27.08.2019)

היי אילת,
את המתכון הזה בעייתי להכין מראש כי זה קופא לגוש אחד ויש צורך לטחון לפני ההגשה.

Avatar
דינה (08:20 29.07.2019)

היי אחלה מתכון… אפשר לשים פרות יער או תותים קפואים או פטל קפוא?? ומה צריך להוסיף? אשמח לתגובה מהירה כי אני רוצה להכין היום

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:34 29.07.2019)

כן אפשר.
מצורף מתכון לסורבה עם פירות נוספים.

Avatar
נועה (12:45 9.07.2018)

היי, לכמה מנות מספיקה הכמות הזו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:45 9.07.2018)

כ-6 מנות.

Avatar
צילה (13:51 4.06.2018)

היי אפרת,
מה ניתן לשים במקום מיץ תפוזים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:43 4.06.2018)

אפשר לשים מיץ מתרכיז פטל או מים.

Avatar
רחל לוי (12:14 19.12.2017)

יצא פיקס

והוספתי שמן,
האם זה בריא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:31 19.12.2017)

המתכון די בריא, עשוי מאבטיח.
איזה שמן הוספת וכמה?

Avatar
מלכה (02:19 17.09.2017)

היה לי אבטיח לא מאד מוצלח קצת מקומח – הקפאתי

לאחר מס' שבועות עשיתי את הסורבה יצא ממש טעים.

מומלך להכין ממש לפני ההגשה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:52 17.09.2017)

מעולה 🙂
תודה על העדכון.
שנה טובה!

Avatar
אנונימי (23:05 29.06.2017)

שלום!
אם אני מכין לשבת אז אפשר לטחון ביום שישי ולשמור במקרר??
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:09 30.06.2017)

לא כי זה יקפא לגוש אחד.
שבת שלום 🙂

Avatar
אביטל (22:26 25.06.2017)

ערב טוב,
האם ניתן להקפיא מראש? כלומר: להכין את הכמות הנ"ל ולהכניס למקפיא?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:39 26.06.2017)

היי אביטל,
לא מומלץ כי זה קופא לגוש אחד ולכן רצוי לטחון לברד לפני ההגשה.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.