שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25 דקות

מס’ מנות: 5-6 מנות

סוג: חלבי

רכיבים

10 גזרים בינוניים קלופים וחתוכים למקלות בעובי כ-1 ס”מ (1 קילו)

תיבול: 6 כפות שמן זית, כפית גדושה שום כתוש, כפית שטוחה מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, כפית תבלין טימין או פטרוזיליה

⅔ כוס גבינת פרמז’ן מפוררת

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מניחים את מקלות הגזר בתבנית ענקית על נייר אפיה.

-מערבבים בקערית את חומרי התיבול: שמן זית, שום כתוש, מלח, פפריקה וטימין. שופכים מעל מקלות הגזר ומערבבים היטב.

-מחממים תנור ל-190 מעלות טורבו וכשהתנור חם מכניסים את התבנית ואופים במשך 10 דקות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים את התבנית מהתנור, מפזרים על הגזרים גבינת פרמז’ן מפוררת ומחזירים לתנור למשך 15 דקות נוספות.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

ראו גם
עוגיות שוקולד צ’יפסעוגיות שוקולד צ’יפס
פילה עוף במחבת פילה עוף במחבת
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
שרי (21:33 5.01.2024)

תודה על המתכונים הנפלאים
יש איזה שהוא רעיון / מכשירלחיתוך קל של הירק לגפרורים/ מקלות?
תודה שרי

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:43 6.01.2024)

היי שרי,
אפשר לחתוך עם מעבד מזון (צריך רק להרכיב את דיסקית החיתוך הנכונה).
יש גם מכשיר שנקרא מנדולינה אבל הוא חותך לגפרורים שזה דק מידי למתכון הזה.

avatar
ברכה (14:59 5.01.2024)

מתאים לעשות עם בטטה במקום גזר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:14 5.01.2024)

כן אפשר.