שום דבר לא נמצא
ראו גם
פסטה מוקרמת עם בטטה וזיתיםפסטה מוקרמת עם בטטה וזיתים
רוטב פסטו רוטב פסטו
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
שבי (04:41 27.09.2021)

יש לך מתכון טוב ללחם? מקמח רגיל או כוסמין לבן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:09 27.09.2021)

היי,
יש מתכון ללחם כוסמין ולחם מהיר, ויש עוד הרבה מתכונים למאפים באתר בקטגוריית מאפים.

avatar
מיכל (20:30 2.05.2021)

הי אפרת, יש לך מתכון לממרח עדשים כתומות (שיוצא כמו חומוס) או שחורות? תודה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:12 2.05.2021)

היי מיכל,
אין מתכון באתר, אבל אני יכולה לכתוב לך כאן, זה די פשוט:
במעבד מזון טוחנים 2 כוסות עדשים מבושלות עם 3 כפות מיץ לימון, כפית מלח, כמון ופלפל שחור לפי הטעם, ושתי כפות שמן לעיסה חלקה . אם יש צורך מוסיפים קצת ממי הבישול של העדשים. וזהו!
אם רוצים אפשר לקשט לפני ההגשה בפטרוזיליה קצוצה, מעט שמן זית, צנוברים או כל תוספת שאוהבים😊

avatar
שרה (12:04 30.06.2020)

לפסטו אפשר פטרוזיליה במקום בזילוקום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:20 30.06.2020)

אפשר להכין עם פטרוזיליה אבל יהיה לזה טעם של פטרוזיליה.

avatar
שרה (12:27 30.06.2020)

תודה אפרת על התגובה המהירה, מתה על האתר, המתכונים והאישיות שמאחורי.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:07 30.06.2020)

❤️

avatar
דוד (01:06 9.09.2020)

לפעמים עדיף פטרוזליה זה יותר נעים לאכילה

avatar
שירה (15:28 10.06.2020)

הי נראה מעולה!
שאלונת,
יש לך אולי גם את המתכון ללחם הזה או שזה קנוי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:38 10.06.2020)

זה קנוי 🙂

avatar
שירה (21:53 10.06.2020)

חחח אוקי.
על כל פנים המטבלים נראים מעוליםםם

avatar
טליה (17:01 9.06.2020)

הפרמז’ן חובה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:25 9.06.2020)

לא חובה אבל זה מוסיף לטעם.

avatar
אביבית (18:41 13.08.2020)

אפשר מוצרלה במקום פרמזן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:27 13.08.2020)

מוצרלה פחות מתאימה במקרה הזה.

avatar
גלי (13:37 20.03.2020)

הכנתי ממרח זיתים ירוקים בלי בזיליקום. הטעם יצא חזק מאוד ודומיננטי. ידוע לך על משהו שאפשר להוסיף כדי לעדן אותו? או סוג של זיתים עדינים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:10 20.03.2020)

הטעם אמור לצאת מרוכז וזה בסדר כי בדר”כ שמים את זה בכמות קטנה בסנדוויץ או בטוסט.
אם הטעם יצא ממש חזק זה כנראה קשור בסוג הזיתים. השתמשת בזיתים מגולענים משימורים או זיתים רגילים?
אם יש לך סוג אחר של זיתים יותר עדינים אז אפשר להוסיף.

avatar
גלי (09:28 22.03.2020)

השתמשתי בזיתים מגולעים משימורים

avatar
גלי (07:35 20.03.2020)

אפשר בממרח זיתים ירוקים במקום שחורים? ואפשר לוותר על הבזיליקום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:26 20.03.2020)

כן אפשר.

avatar
רחלי (21:57 5.02.2020)

אפרת,הפסטו יצא לא פחות ממדהיםםםם!!!!!!!!!!!!!!
תודה מכל הלב…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:22 6.02.2020)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
אהובה (12:31 19.11.2019)

האם אפשר להשתמש בזה לפסטו

תודה ויום נעים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:55 19.11.2019)

כן אפשר.

avatar
לימור דה חודה (15:30 2.08.2019)

היי אפרת,
האם אפשר להכין את כל המטבלים גם בנינגה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:07 2.08.2019)

אני חושבת שכן.

avatar
רות (00:55 30.05.2019)

עוד שאלה…
יש לך מושג אם זה קיים בהכשרים מהודרים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:23 30.05.2019)

סורי, אני לא יודעת.

avatar
גלוריה (22:01 19.11.2019)

גם עגבניות מיובשות וגם פסטו- כן.

avatar
רות (00:15 30.05.2019)

היי אפרת.
איפה אפשר להשיג עגבניות מיובשות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:13 30.05.2019)

בסופרים. זה מגיע ארוז בקופסה.

avatar
dd (15:25 15.08.2019)

ניתן להכין לבד. יש הרבה מתכונים מעולים ברשת.יוצא מדהים.

avatar
חלי (14:37 14.05.2019)

מהם חיי הדף של הרטבים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:47 14.05.2019)

עד שבוע במקרר.

avatar
מלי (13:13 23.03.2019)

היי אשמח לעזרה
הכנתי את הפסטו עם אגוזי מלך וללא גבינה
והרוטב יצא מריר …
איך אפשר להציל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:45 23.03.2019)

היי מלי,
את צריכה לזהות את המרכיב המריר ולהוסיף יותר מהמרכיב שהוא לא מר. תטעמי את האגוזים, הבזיליקום ושמן הזית.
השתמשת במקרה בגבעולים של הבזיליקום או רק בעלים?

avatar
מלי (09:57 24.03.2019)

היי תודה על התגובה המהירה 🙂
את הבזיליקום הכנתי ללא הגבעולים
אני חושבת שזה בגלל אגוזי המלך , טחנתי אותם כמו שהם לא קלויים
הייתי צריכה לקלות אותם לפני?
מה אפשר להוסיף כדי לאזן את המרירות ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:41 24.03.2019)

לא היה צריך לקלות את האגוזים אבל לפעמים יש אגוזים שהטעם שלהם מר.
אני לא חושבת שאפשר להפטר לגמרי המרירות אבל נסי להוסיף לחלק מהכמות 1-2 טיפות מיץ לימון ותטעמי.

avatar
מלי (09:20 25.03.2019)

תודה רבה !
אין על המתכונים שלך 🙂

avatar
חנה (17:12 20.03.2019)

אני לא מצליחה תמיד להשיג בזיליקום טרי, יש מצב להכין פסטו מבזיליקום יבש?
(אני בטוחה שזה לא ישתווה לטרי, אבל בכל זאת..)
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:37 20.03.2019)

במקרה של פסטו לא.

avatar
רעות (10:06 18.03.2019)

הי האתר שלך אליפות… אני פותחת אותו כמעט כל יום…
את ממרח העגבניות ואת הפסטו אפשר להקפיא? ומה אפשר לשים במקום בזיליקום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:30 18.03.2019)

היי רעות,
ניתן להקפיא. לגבי הפסטו מומלץ להקפיא בלי הגבינה.
הפשרה- בטמפ’ החדר או במקרר כל הלילה (לא על-ידי חימום).
במקום בזיליקום אפשר לשלב עלים טריים של פטרוזיליה וכוסברה אבל לדעתי עם בזיליקום יותר טעים.
יום מקסים 🌷

avatar
איציק ביציק (06:17 12.02.2019)

שלום אפרת.
הפסטו מצוין, אבל משחיר מאוד מהר, עניין של דקות.
מדוע?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:05 12.02.2019)

היי איציק,
שמת שמן זית? ואם כן, אולי לא שמת מספיק?

avatar
איציק ביציק (06:38 13.02.2019)

השתמשתי בשמן זית, אפילו בכמות מעט גדולה ממה שרשום במתכון

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:12 13.02.2019)

אולי זה סוג העלים שהשתמשת בהם שמתחמצנים מהר ולכן משחירים. פעם הבאה תוסיף כמה טיפות מיץ לימון טרי.

avatar
איציק ביציק (06:18 17.02.2019)

אנסה, תודה!
אחלה מתכונים אגב

avatar
חן (20:38 28.12.2018)

היי אפרת,

לגבי הממרח פסטו. אני קוטף עלים מהעציץ בזיליקום שלנו. איך אדע כמה צריך?
האם ניתן לשים אגוז אחר? (שקדים למשל)

תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:35 29.12.2018)

לדעתי זה יוצא משהו כמו 3-3.5 כוסות דחוסות של עלים, בלי הגבעול.
אני חושבת שאפשר לשים שקדים. תתחיל משליש כוס שקדים.

avatar
אסתי (14:36 17.12.2018)

הי אפרת,
תודה על האתר כל מתכון אליפות!
מה הכמות שיוצא מהממרח פסטו?
האם ניתן להכין ללא גבינה?
פטרוזיליה מתאים במקום בזיליקום?
ושאלה אחרונה אגוז מלך יצא יטעים כמו עם צנוברים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 17.12.2018)

היי אסתי,
זה יוצא בסביבות 3/4 כוס.
אפשר להכין בלי גבינה.
אפשר להכין עם פטרוזיליה אבל יהיה לך טעם של פטרוזיליה.
זה יוצא טעים גם עם אגוזי מלך.

avatar
לאה (22:27 4.11.2018)

אפרת היקרה!
הכנו את ממרח הפסטו ללא גבינה והוא יצא ממש מושלם!!
תודה רבה לך! את מעשירה ומגוונת לנו את המטבח וכולנו נהנים.
לאה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:09 5.11.2018)

כיף לשמוע!
תודה לאה ויום מקסים 🌷

avatar
יוליה (10:18 20.09.2018)

האם אפשר לקחת במקום בזיליקום כוסברה?
תודה מראש.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:21 20.09.2018)

אפשר אבל הטעם יהיה אחר לגמרי. יהיה לזה טעם של ממרח כוסברה.

avatar
מיכל (16:55 11.09.2018)

הי אפרת,
את הממרחים אפשר להכין גם עם בלנדר או בלנדר מוט? (אין לי מעבד מזון).
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:22 11.09.2018)

כן אפשר.

avatar
מיכל (11:53 23.08.2018)

הי אפרת, תוכלי לפרסם אולי מתכונים לממרחי קטניות שונים? מחפשת להכניס קצת יותר קטניות לתפריט 🙂
תודה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:06 23.08.2018)

אוסיף בהמשך 🙂

avatar
ב (22:13 15.02.2018)

מה אפשר לשים בעגבניות במקום בזיליקום/עלי תימין

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:06 16.02.2018)

מה יש לך כרגע? אני אגיד לך אם זה מתאים.

avatar
אבי (07:39 2.02.2018)

בוקר טוב.
אפשר להשתמש בממרח זיתים בטבעות זיתים ירוקים מקופסה?
תודה על אתר נהדר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:59 2.02.2018)

כן אפשר.

avatar
חוי (00:14 30.11.2017)

קודם כל אני מאד נהנית מהמדור,
אשמח מאד שתכניסי מתכונים של גבינות מתובלות…
תודה מראש.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:42 30.11.2017)

היי חוי,
אוסיף בהמשך.
יום מקסים 🙂

avatar
אנונימי (15:05 9.11.2017)

יש לך מושג, איך מכינים ממרח שקדים כמו שמוכרים בחנויות הטבע (100% שקדים)?

תודה רבה על המתכונים המעולים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:34 9.11.2017)

היי,
אני יודעת שצריך להשרות את השקדים במים כל הלילה. לאחר מכן מסירים את הקליפה.
שמים במעבד מזון עם כף שמן, כף דבש וכמה כפות מים שמוסיפים בהדרגה וטוחנים כמה דקות עד לתערובת חלקה.

avatar
אנונימי (15:22 13.11.2017)

תודה רבה

avatar
אילנית (13:25 12.10.2017)

תודה רבה. נהנת ומתענגת כל פעם מחדש. פשוט קל וטעים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:29 12.10.2017)

תודה אילנית, כיף לשמוע 🙂

avatar
אורלי (16:46 2.09.2017)

היי,
מתכונים ברורים ופשוטים להכנה.
הכנתי ממרח עגבניות מיובשות וממרח זייתים, יצא מושלםםםם!!!
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:44 2.09.2017)

תודה אורלי, שמחה לשמוע 🙂

avatar
מירב (10:43 6.08.2017)

במקום גבינת פרמזן איזו גבינה אפשר לשים במקום ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:44 6.08.2017)

היי מירב,
לא מומלץ להמיר את הפרמזן במשהו אחר. אם אין לך ואת ממש רוצה להכין אז פשוט תכיני בלי.

avatar
הנסי (13:50 6.06.2017)

בעגבניות מיובשות יש הרבה מלח ולי אסור
אז כמאלתר-חובב חוצה עגבניות רכות ומגרד גסות נותן דקות למי העגבניה להנגר במסננת ושותה אותם בכייף כ10 דקות במיקרו עוצמה גבוהה בכלי מתאים חובה עם כיסוי וצלחת כתחתית מקרר מערבב בשמן זית ופתוח לאילתורים אולי קצת חריפות אולי עלי כוסברה אולי תימין בזיליקום אולי זיתים ביתיים שיש לי כי זיתים בסופר רע שברע הנחה על לחם וכתיבול כראות עיני הטבח הביתי וכשאלה? היש עוד אפשרויות ליבש עגבניות ללא מלח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:49 6.06.2017)

היי,
השיטה שלך נראת לי הפשוטה והמהירה ביותר 🙂
שיטה נוספת היא ליבש את העגבניות בתנור. לחתוך אותן לפרוסות (אם אלה עגבניות שרי אז לחצאים) ולהניח על נייר אפיה. אופים בתנור בטמפ’ של 100 מעלות במשך 2-3 שעות. לאחר מכן מוסיפים לעגבניות שמן זית ועשבי תיבול ושמים בצנצנת או שטוחנים במיקסר או בלנדר מוט ידני למחית.

avatar
מירי (10:57 29.03.2017)

שלום
מה הכמות שיוצאת מכל אחד ממתכוני הממרחים ?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:46 29.03.2017)

היי מירי,
בין 2/3 ל3/4 כוס של 240 מ”ל.

avatar
מירי (15:26 29.03.2017)

תודה רבה! אגב- אתר מעולה ובזכות התחלתי לבשל !

avatar
מיכל (09:46 9.03.2017)

היי לגבי הממרח זיתים האם אפשר בלי בזיליקום או עם בזיליקום יבש אם כן מה הכמות?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:27 9.03.2017)

היי מיכל,
עלי הבזיליקום הטריים תורמים למרקם ולטעם אבל אם אין לך אני מניחה שאפשר להוסיף כחצי כפית בזיליקום יבש. אם במקרה הממרח יוצא יבש אפשר להוסיף עוד קצת שמן זית.

avatar
מיכל (10:40 9.03.2017)

מעולה
תודה
פורים שמח!!

avatar
יעל (21:55 7.03.2017)

מה הכמות שיוצאת במתכון של הממרח עגבניות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:27 8.03.2017)

בערך כמות של שני שליש כוס.

avatar
מרים (20:15 7.03.2017)

היי, ידוע לך אם אפשר לשמור ממרח זיתים בהקפאה? רוצה להכין מחר למשלוחי מנות ולא רוצה שיתקלקל עד פורים (יום ראשון)…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:25 7.03.2017)

נראה לי שכן. אני לא רואה שום בעיה עם זה.

avatar
רחלי (01:13 5.03.2017)

שבוע טוב,
האם אפשר להכין פסטו בלי הצנוברים?
האם אפשר ממרח זיתים עם זיתים ירוקים?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:46 5.03.2017)

כן לשתי השאלות.
שבוע נפלא 🙂

avatar
רות (14:31 20.12.2016)

שלום
ממש תודה על המתכונים הפסטו והזיתים יצאו מושלם. אני רוצה לנסות את העגבניות ואני לא ממש יודעת איזה עגבניות להשתמש, והאם אפשר ליבש אותן בבית.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:05 20.12.2016)

היי רות,
ניתן לקנות עגבניות מיובשות מוכנות בתוך שמן. הן מגיעות בצנצנת או קופסה.
אם את רוצה להכין לבד מומלץ להשתמש בעגבניות שרי מסוג תמר. חוצים אותן ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, מפזרים מעל מלח ואופים אותן בתנור שחומם ל100 מעלות במשך כ-3 שעות (זאת פעולה שמייבשת אותן). לאחר מכן, מכניסים אותן לקופסה או צנצנת ושופכים מעל כמות נדיבה של שמן (רצוי שמן זית).

avatar
אריאל (13:11 9.11.2016)

שלום איך ניתן לעשות פסטו פרווה
חוץ מזה האתר מדהים אני מכינה כמעט תמיד רק ממנו
תזכי למצוות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:55 9.11.2016)

היי אריאל,
שמחה שאת נהנית מהאתר.
אפשר לוותר על הפרמזן.
ערב נעים 🙂

avatar
חיימון (10:28 26.10.2016)

הממרח זיתים
לכמה זמן הוא מחזיק במקרר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:39 26.10.2016)

היי,
הממרח זיתים נשמר במקרר 5-7 ימים.

avatar
ירדן (08:53 2.08.2018)

ובמקפיא כמה ימים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:43 2.08.2018)

חודש עד חודשיים.

avatar
משה (13:43 25.08.2016)

יצא טוב הפסטו. עם אגוזים. תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:34 25.08.2016)

תודה משה 🙂

avatar
אסתי ל (13:11 12.07.2016)

שלום וברכה!
ממש התלהבתי מהאתר,המתכונים כתוב בצורה ברורה ומחומרים בסיסיים ממש
ברור יפה ובטוחה שישמש אותי , הכל מעוצב ומושקע ברמה!!
המון תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:20 12.07.2016)

תודה אסתי! שמחה שאהבת את האתר 🙂

avatar
ספיר (16:46 27.08.2015)

יש לכם מתכונים מדהימים. יש לך אולי קישור לסלט מטבוחה ולתת לי טיפים על מנת שהסלט לא יישרף כיוון שהיום הוא נשרף לי:((

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:12 27.08.2015)

תודה ספיר 🙂
אין באתר מתכון למטבוחה אבל יש מתכון לסלט טורקי אם מעניין אותך.
כדי שהתערובת לא תשרף מומלץ להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק כמו טפלון. חשוב לבשל על אש הכי נמוכה וכל הזמן להקפיד לערבב את התערובת. אם התערובת מתייבשת במחבת יש להוסיף לה כל פעם 2-3 כפות מים.
בהצלחה בפעם הבאה 😉

avatar
הילה (10:41 20.08.2015)

בממרח זיתים הכי טוב.לא להוסיף מלח בכלל. המליחות מגיעה מהזיתים וזה מספיק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:52 20.08.2015)

תודה הילה 🙂

avatar
דורית (16:18 2.08.2015)

השתמשתי בקופסת בזיליקום די גדלה שלמה.(כפי שכתוב במתכון).
הוספתי כף שמן זית רביעית (אחת יותר ממה שכתוב במתכון)וכל פעם עצרתי והורדתי מהדפנות למטה לכוון הסכין. בסוף זה נטחן אבל לא למשחה חלקה כמו בתמונה שמצורפת למתכון.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:48 2.08.2015)

עשית נכון מאוד. אני טחנתי למשחה מהכמות המצוינת במתכון אבל אם את אומרת שלא הצלחת אז כנראה שכדאי להשתמש ביותר עלים. בכל מקרה וליתר ביטחון אני אכפיל את הכמויות במתכון.
תודה ומצטערת שלא יצא כמו שצריך 🙂

avatar
דורית (15:31 2.08.2015)

הכנתי את רוטב הפסטו לפי המתכון ולדעתי יש שתי בעיות.
1. הכמות קטנה מדי למעבד מזון (אפילו מעבד קטן) וזה לא נטחן טוב. אפילו אחרי שהוספתי כף שמן זית נוספת זה לא נטחן מספיק טוב. צריך כנראה להכפיל את הכמויות.
2. 1/3 כפית מלח זה טיפה מלוח מידי שהרי גם הפרמזן מלוח למדי.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:12 2.08.2015)

קודם כל תודה שחזרת לעדכן.
אני מניחה שהשתמשת בפחות עלים ממה שאני השתמשתי ומכאן המליחות החזקה והקושי לטחון.
בכל אופן, קיבלתי את הערתך ושיניתי במתכון לרבע כפית מלח (כי תמיד אפשר להוסיף יותר במידת הצורך).
איך התמודדת עם זה בסוף? הוספת כמות נוספת של עלים?

avatar
דורית (11:57 2.08.2015)

האם לקלות את הצנוברים לפני הכנת רוטב הפסטו?
מדוע מומלץ להקפיא את רוטב הפסטו ללא הגבינה?
האם אפשר אחרי ההפשרה להוסיף את הפרמזן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:09 2.08.2015)

היי דורית,
כן, כדאי לקלות את הצנוברים.
אם מקפיאים את הרוטב עם הגבינה זה עלול לפתח טעם לוואי.
וכן, אפשר להוסיף את הגבינה אחרי ההפשרה.
יום נפלא 🙂

avatar
דורית (12:14 2.08.2015)

“אין עלייך”……………..
מהירות התגובה שלך לפניות הגולשים מדהימה!!!!!!!!!!!!!
נראה שכאילו כל מה שאת עושה זה רק לחכות לפניות הגולשים 🙂
המון תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:16 2.08.2015)

תודה דורית ובשמחה רבה! 🙂

avatar
אורנה (08:40 4.05.2015)

היי לגבי הרוטב פסטו, האם אפשר להקפיא לאחר ההכנה ולהפשיר בשעת הצורך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:50 4.05.2015)

היי אורנה,
כן אפשר, מומלץ להקפיא בלי הגבינה. הפשרה- בטמפ’ החדר (לא ע”י חימום).
יום נעים 🙂

לקריאת כל התגובות