שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-20 דקות

מס’ מנות: 12 מאפינס

סוג: פרווה/חלבי

תבנית שקעים

מצרכים:

2 ביצים

1/3 כוס (66 ג’) שמן קנולה

3/4 כוס (150 ג’) סוכר

2 כפות גדושות (66 ג’) של ממרח חלבה (ניתן להמיר ב1/2 כוס חלבה קצוצה)

1 כפית (5 ג’) תמצית וניל

3/4 כוס (180 מ”ל) מיץ תפוזים (ניתן להמיר בחלב/ שמנת מתוקה)

1.5 כוסות (210 ג’) קמח תופח

2 כפות (14 ג’) קוקוס

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים מעט את התבנית.

-מערבבים את כל המצרכים בקערה בעזרת מטרפה/כף לפי הסדר בו רשומים (את הקמח והקוקוס יש להוסיף בסוף ולערבב ערבוב קצר ומהיר).

-אופים במשך 15-20 דקות.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

 

עוגת חלבה בחושה, עוגת חלבה פרווה, מאפינס חלבה

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
חזה עוף ממולא בפירות יבשים
מאפינס רסק תפוחים וקוואקר

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
דניאל (12:52 18.07.2021)

היי אפרת,
האם אפשר לעשות את המתכון הזה בתור עוגה בתבנית אינגליש קייק? או שצריך לשנות את הכמויות או את זמן האפייה?

מתכונים ב-10 דקות (14:31 18.07.2021)

היי דניאל,
אפשר להכין בתבנית אינגליש. אם זו תבנית אינגליש קייק חד פעמית אז תכיני את הכמויות האלה:
2 ביצים
שליש שמן קנולה
חצי כוס סוכר
2 כפות ממרח חלבה (ניתן להמיר ב1/2 כוס חלבה קצוצה)
1 כפית (5 ג’) תמצית וניל
חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים
כוס (140 ג’) קמח תופח
2 כפות קוקוס
– זמן האפייה עשוי להתארך ב5 דקות, כדאי בכל מקרה לבדוק עם שיפוד שיוצא יבש.

אפרת (23:53 5.07.2021)

כמו כל המתכונים שלך יצא מ-ע-ו-ל-ההה!!
שמתי טחינה גולמית מלאה במקום ממרח חלווה,
הפחתתי בסוכר (1/3 כוס סוכר ו1/3 כוס שוקוצ׳יפס 70%)
והשתמשתי בקמח כוסמין מלא
יצא טעים ובמרקם מושלםםם
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (06:20 6.07.2021)

איזה כיף שיצא מוצלח! תודה על השיתוף אפרת😊

שירן (21:34 25.04.2021)

הי אפרת
אשמח לקבל מתכון ל3/4 אינגלישקייק ?

מתכונים ב-10 דקות (22:54 25.04.2021)

היי שירן,
הנה הכמויות:
2 ביצים M או אחת L
רבע כוס שמן קנולה
שליש כוס סוכר
כף וחצי ממרח חלבה (ניתן להמיר בשליש כוס חלבה קצוצה)
1 כפית (5 ג’) תמצית וניל
שליש כוס+ כף (90 מ”ל) מיץ תפוזים
3/4 כוס (105 ג’) קמח תופח
1.5 כפות קוקוס

נעמי (17:26 27.01.2021)

היי אפרת רציתי לדעת אם יש אפשרות לשים במקום ממרח חלווה ריבת חלב ?
ואם אני מכינה במאפינס כמה לשים חצי או יותר ? בתבנית של פאפינס קטנה כי מסתבר שזה תופח

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:49 27.01.2021)

אני חושבת שכן.
תמלאי עד גובה של 3/4 מהשקע.

נעמי (11:15 28.01.2021)

תודה רבה אפרת האתר שלך פשוט מושלם !

מתכונים ב-10 דקות (14:20 28.01.2021)

בשמחה🙂

רותי (16:44 24.09.2020)

שלום אפרת
קודם כל תודה על האתר הנפלא !
שאלה: במה אני יכולה להחליף את הקוקוס אם אני לא אוהבת קוקוס?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:52 24.09.2020)

אפשר לוותר על הקוקוס.

עינת (09:53 28.07.2020)

בוקר טוב אפרת
קודם כל תודה על המתכון ועל האתר המופלא בכלל.
הבן שלי בן ה 4 בררן והכין אתמול עם אחיו ואכלו יפה מזה.
הכנתי עם טחינה וסילאן כמו שהוצע באחת התגובות
אבל הכנתי עם 70 אחוז קמח כוסמין
ולמען האמת הכנתי גם עם שמן אבוקדו יצא טעים.
ועם חלבכי לא היה לי מיץ
העיניין הוא שלמחרת אחרי לילה במקרר הם נהיו קשים מה אפשר לעשות שיהיו רכים שוב והכי קרוב לטריים .?
בתודה מראש ויום טוב.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:32 28.07.2020)

היי עינת,
לא מומלץ לשמור אותם במקרר כי הם מתייבשים בקירור.
עדיף לעטוף היטב ולשמור במקום מוצל וקריר על השיש.

עינת (12:09 21.07.2020)

היי אפרת
כשאת רושמת -מערבבים את כל המצרכים בקערה בעזרת מטרפה/כף לפי הסדר בו רשומים הכוונה להוסיף רכיב ואז לערבב לערבב אחרי כל הוספת רכיב?
תודה מראש ויום טוב.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:27 21.07.2020)

כן, לערבב אחרי כל רכיב.

עינת (21:01 20.07.2020)

היי אפרת
עם שמן זית גם ילך?
ורסק תפוחים במקום שמן?

תודה .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:45 20.07.2020)

אם זה שמן זית בטעם מעודן אז אפשר, אחרת יכול להיות שהטעם יהיה מורגש קצת.
רסק אני ממליצה לשים במקום חצי מכמות השמן, לא להמיר את הכל.

עינת (10:21 8.07.2020)

בוקר אור אפרת

המאפינס שבתמונה יצאו כל כך יפים בעיניים

אפשר לשאול איזה סוג תבנית(מבחינת חומר גם ) השתמשת ובאיזו צורה שיצאו גם לי ככה ?

תודה מראש

ויום טוב.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:30 8.07.2020)

תבנית מאפינס בצורת לבבות מסיליקון.

רותם (18:04 13.05.2020)

היי אפרתי,
מאוד רוצה להכין..יש לי שיערות חלבה האם זה מתאים?
יש לי תפוח אם ארסק ואוסיף לבלילה זה ישתלב?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:09 13.05.2020)

אפשר לשים חצי כוס שערות חלבה קצוצות.
לדעתי התפוח ישתלט על הטעם ופחות ירגישו את החלבה.

סיון (07:56 8.02.2020)

יצא ממש טעים! החלפתי את הקמח בקמח כוסמין לבן, השתמשתי בסוכר חום, במקום חלבה השתמשתי בכמות שווה של טחינה גולמית וסילאן ולכן הוספתי טיפה יותר שמן, לא היה לי תמצית וניל אז שמתי שתי שקיות שקית וניל- גם כדי להוסיף מתיקות כי לא היה לי ממרח חלבה. יצא מושלם, במתיקות מעודנת.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:47 8.02.2020)

נשמע מעולה 🙂
תודה סיון

מאיה (22:53 3.10.2019)

היי אפרת יקרה,
שתי שאלות דחופות:
1 אני מעדיפה להכין בתבנית איגליש קייק, אפשר? ואם כן- בכמה תבניות?
2. יש לי רק קמח מלא בבית. אפשרי? ואם כן- להשאיר את אותן כמויות?
מחכה כבר להתחיל…
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:06 3.10.2019)

1. אם זו תבנית אינגליש קייק לא חד פעמית אז הכמויות במתכון מתאימות לתבנית אחת. אם זו תבנית אינגליש קייק חד פעמית אז תכיני את הכמויות האלה:
2 ביצים
שליש שמן קנולה
חצי כוס סוכר
2 כפות ממרח חלבה (ניתן להמיר ב1/2 כוס חלבה קצוצה)
1 כפית (5 ג’) תמצית וניל
חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים
כוס (140 ג’) קמח תופח
2 כפות קוקוס
2. אפשר לשים כוס קמח מלא + כפית אבקת אפיה אבל קחי בחשבון שהעוגה תצא דחוסה עם קמח מלא בלבד.

אלה (03:18 23.08.2019)

היי אפרת, תודה על המתכון, כמה שאלות:
– האם ביצים בגודל לארג’ זה בסדר?
– האם מיץ תפוזים מבקבוק שתיה קלה זה בסדר?
– אם מכינה בתבנית שקעים (תבנית אלומיניום שיש בה שקעים), האם המאפינס יצאו בקלות ובצורה יפה ולא יתפוררו? יש דרך אחרת אולי לכך שהם יצאו מאפינס יפים ולא מפוררים?
– איפה שומרים אותם וכמה זמן?
– לצורך תכנון זמנים כמה זמן מרגע היציאה שלהם מהתנור אפשר להגיש אותם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:38 24.08.2019)

-כן, לארג’ זה בסדר.
-כן לגבי המיץ
-יש לשמן היטב את השקעים ולהוציא רק אחרי שהמאפינס התקררו.
-שומרים בקופסה אטומה על השיש למשך 3-4 ימים.
-לאחר כ-20 דקות.

שרי (09:54 13.04.2018)

לא היה לי בבית ממרח חלווה.החלפתי ב2 כפות טחינה וכף סילאן יצא נהדר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:22 13.04.2018)

רעיון מעולה 🙂
תודה שרי.

ג (16:26 28.12.2017)

שלום,
אולי יש לך מתכון של עוגה בלי שמן ובלי מרגרינה?
אסור לי שומן,

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:00 28.12.2017)

מצורף מתכון לעוגה ללא שמן – מאפינס רסק תפוחים וקוואקר.

נעמה (16:25 11.05.2017)

היי אפרת,

ראשית אומר שהאתר שלך מדהים וכיף לי להתנסות במתכונים שלך ולהנות מהתוצאות בכל פעם מחדש!
שנית, אם אני רוצה “לטבען” את העוגה, אפשר להמיר את הביצים ברסק תפוחים? אם כן, כמה?
ובלי קשר, האם אפשר להחליף את הקוקוס הטחון בקמח שקדים? האם זה משתלב? (אני מעדיפה שקדים על קוקוס)

מתכונים ב-10 דקות (21:05 11.05.2017)

היי נעמה,
קודם כל אני שמחה שאת נהנית מהאתר.
לגבי תחליף ביצים בעוגות, כעקרון אפשר להמיר כל ביצה ברבע כוס רסק תפוחים או חצי בננה מעוכה. יש עוגות שזה יוצא מוצלח ויש כאלה שפחות. זה משהו שצריך לנסות כדי לדעת.
אני חושבת שאת יכולה לשים 2 כפות קמח שקדים.

מיכל (12:48 17.10.2018)

רציתי לספר לך שהכנתי את העוגה בגרסה הטבעונית עם בננה והטבעוניות במשפחתנו ממש התמוגגו.
במקביל הכנתי גם את הגרסה רגילה כדי שגם אני אהנה.
המתכונים שלך נפלאים כתמיד! תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:34 17.10.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 💜

לוטם (16:52 4.10.2016)

היי
האם מתאים למכשיר מולטיקייק?

מתכונים ב-10 דקות (19:02 4.10.2016)

היי לוטם,
אני מניחה שכן.

עופרה (08:26 2.10.2016)

הכנתי עכשיו הכפלתי כמויות וזה מספיק ל 3 תבניות אינגליש קייק
שמתי רק 3 ביצים לארג’
יצא מצוייין תודה חג שמח ושנה טובה

תודה לך על המתכונים הנפלאים

מתכונים ב-10 דקות (08:26 2.10.2016)

מעולה!
תודה עופרה, חג שמח ושנה טובה 🙂

עופרה אבטבי (11:12 27.07.2016)

היי אפרת חמודה היכן אני מוצאת תבנית שקעים בצורת לב כמו שיש בתמונה? תודה
אני אוהבת את כל המתכונים שלך

מתכונים ב-10 דקות (11:18 27.07.2016)

היי עופרה,
אפשר למצוא את התבנית בחנויות לכלי מטבח (כולל באגף מוצרי המטבח של המשביר לצרכן, הום סנטר, ACE וכו’).
היום אפשר למצוא גם בחלק מחניות הכלים החד פעמיים.
ממליצה לקנות את התבנית לבבות מסיליקון כדי שיהיה ניתן לחלץ את העוגות בקלות.
יום מקסים 🙂

לירון (16:52 23.05.2016)

היי , אני מכינה קבוע את המתכונים שלך ללא גלוטן ובטעות ניכנסתי לכאן , האם אפשר להכין את המתכון הזה עם קמח ללא גלוטן ואם כן אז איזה? הקונדיטור , האורז, הטפיוקה?
תודה והאתר שלך מאוד כייפי אני מאוד נהנת כי הוא פשוט ולא מסובך … כמו שאני אוהבת .

מתכונים ב-10 דקות (17:48 23.05.2016)

היי לירון,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
חייבת לציין שלא ניסיתי אבל אם הייתי מנסה הייתי משלבת כוס קמח קונדיטור עם חצי כוס קמח אורז + כפית וחצי אבקת אפיה (כמובן שיש לערבב קודם את הקמחים ואבקת האפיה ולהוסיף לתערובת בסוף עם הקוקוס).

שירי (19:25 18.04.2016)

היי
אפשר להוסיף בננות רכות?
ובמה ניתן להמיר את השמן?

תודה גדולה
אין על האתר שלך!!
תבורכי.
אין סיכוי שאני מכינה משהו שדורש יותר מ 10 דקות ( :

מתכונים ב-10 דקות (20:00 18.04.2016)

היי שירי,
קודם כל אני שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
אפשר להמיר את השמן ב70 גרם חמאה/מרגרינה מומסת או בשליש כוס שמן קוקוס מומס.
לגבי הוספת בננה, לא ניסיתי אבל נשמע מעניין. את יכולה לשים בננה אחת בשלה מעוכה במקום ביצה אחת ולהפחית את כמות מיץ התפוזים ל2/3 כוס (במקום 3/4 כוס).
בהצלחה ואשמח לעדכון איך יצא 😉

מיכל (16:44 15.03.2016)

אפשר קמח מלא או כוסמין במקום קמח לבן?

מתכונים ב-10 דקות (16:46 15.03.2016)

היי מיכל,
עדיף קמח כוסמין.

טל (19:00 4.02.2016)

היי! נראה מדהיםםם ויש לי מלא חלבה בבית שמחכה שיעשו איתה משהו חוץ מנשנוש(:

אבל יש מצב למשהו במקום הביצים? (תחליף טבעוני)
תודה מראש ומתה על האתר שלך!

מתכונים ב-10 דקות (20:00 4.02.2016)

היי טל,
אולי כשליש כוס רסק תפוחים אבל אני מוכרחה לציין שלא ניסיתי בעוגה הזאת 🙂

נתלי (15:18 27.01.2016)

הייי,
הכנתי את העוגה לתנור אבל הייתה יותר מידי בלילה לתבנית אינגליש קייק אחת והיא כבר 30 דק בתנור אבל רטובה בפנים…אכין שוב בלילה והפעם אחלק ל2 תבניות…
רק שאלה אלייך , יש לי ממרח שומשום מלא בטעם חלבה , זה טוב לעוגה הנ״ל ??

מתכונים ב-10 דקות (15:33 27.01.2016)

כנראה שזה לוקח יותר זמן בגלל עודף בלילה בתבנית. אני מקווה שהעוגה לא תצא דחוסה בגלל זה.
לא ניסיתי אבל אם הממרח מתוק ויש לו טעם של חלבה זה יכול להתאים.

נתלי (15:53 27.01.2016)

עכשיו זה נראה כאילו יצאה לי פחות בלילה וגם פחות נוזלית כי שמתי ממרחב חלבה ולפני כן שמתי חלבה קצוצה אבל בכל זאת מילאתי 2 תבניות כי העוגה הראשונה יצאה דחוסה וגם לא מוכנה בפנים והיא הייתה על סף שירפון חחחח מחזיקה אצבעוווות

מתכונים ב-10 דקות (16:05 27.01.2016)

בהצלחה!
מחכה לשמוע איך יצא 😉

נתלי (16:15 27.01.2016)

היי,
בינתיים הן 20 דק בתנור אך עדיין רטובות בפנים , לא יודעות מה עשיתי לא בסדר :/

מתכונים ב-10 דקות (16:20 27.01.2016)

חיממת את התנור מראש ל180? הכוונה שהתנור היה חם כשהכנסת את התבניות?

נתלי (16:22 27.01.2016)

טוב ,
אני שמחה להגיד שהעוגות מוכנות 🙂 הכל מצויין סתם נבהלתי חחח
זה איזה משהו שצריך לשים מעלה או רק לפזר חלבה מגורדת ?

מתכונים ב-10 דקות (16:24 27.01.2016)

מעולה 🙂
אפשר לפזר אבקת סוכר או חלבה מפוררת מעל אבל רק אחרי שהעוגות מתקררות לגמרי אחרת הן יימסו על העוגה.

נתלי (16:25 27.01.2016)

תודה רבה רבה רבה על הכל ועל ההגבות המהירות עכשיו אני הולכת להכין את הבצק פיצה שלך 🙂
יש לך אתר מדהים !!

מתכונים ב-10 דקות (16:27 27.01.2016)

בכיף! ותודה 🙂

נתלי (14:36 27.01.2016)

היי,
אני בדיוק בהכנה אבל בתבנית אינגליש קייק , זה מכסה לי בגובה כמעט את כל התבנית וזה עוד אמור לתפוח .. זה בסדר או שאמורים לחלק את זה ל2 תבניות ??

מתכונים ב-10 דקות (14:38 27.01.2016)

היי נתלי,
יש לך תבניות מאפינס? אם כן אני ממליצה להעביר חלק מהבלילה לכמה תבניות כאלה.
הבלילה אמורה להגיע לגובה של כ2/3 (מקסימום 3/4) מתבנית האינגליש קייק.

אביבה (08:55 31.12.2015)

הי, נשמע אחלה מתכון לאוהבי החלבה…האם ניתן להמיר את המיץ תפוזים ל3/4 כוס ריץ? והאם ניתן פשוט לקצוץ חלבה וכמה???

מתכונים ב-10 דקות (10:29 31.12.2015)

כן אביבה, אפשר להמיר את התפוזים בריץ’ ולקצוץ חלבה רגילה בכמות של חצי כוס דחוסה של חלבה קצוצה.
בהצלחה ויום נפלא 🙂

אביבה (14:15 7.01.2016)

עשיתי שבוע שעבר במכשיר מולטיקייק ויצא מעולה….תודה על התגובה המהירה שבוע שעבר ועל האתר המדהים…סופ”ש מקסים

מתכונים ב-10 דקות (14:54 7.01.2016)

תודה אביבה, שמחה שיצא מוצלח 🙂

אתי (00:11 9.10.2015)

היי.
כמה זמן אפייה לתבנית אינגליש קייק במקום מאפינס?
והאם קמח רגיל זה 1.5 כוסות פלוס כפית וחצי אבקת אפייה?

מתכונים ב-10 דקות (08:19 9.10.2015)

היי אתי,
נכון, כוס וחצי קמח רגיל + כפית וחצי אבקת אפיה.
זמן אפיה 25-30 דקות.
שבת שלום 🙂

אתי (06:43 27.09.2015)

הי.
האם משנה גודל ביצים?
יש לי מדיום
תודה

מתכונים ב-10 דקות (08:40 27.09.2015)

לא משנה אתי, גודל M זה בסדר.
חג שמח 🙂

יעל (10:34 19.09.2015)

יצא מעולה! תודה.
ממרח חלבה הכנתי מכמות שווה של טחינה גולמית וסילאן.

מתכונים ב-10 דקות (11:18 19.09.2015)

רעיון מעולה!
תודה יעל שחזרת לעדכן 🙂

שרון (16:05 7.07.2015)

אין לי ממרח חלבה – חשבתי להחליף בטחינה גולמית. מה את מציעה?

מתכונים ב-10 דקות (16:21 7.07.2015)

היי שרון,
אם את מכינה מטחינה גולמית עדיף לא לקחת סיכון ולהכין את עוגת החלבה לפי המתכון הזה, שהוא עם טחינה במקום חלבה. אגב את יכולה גם אותה להכין בתבנית שקעים אם את רוצה.

אור-אל (12:50 4.06.2015)

היי, רציתי לדעת אם אפשר במקום ממרח חלבה, לשים שערות חלבה?

מתכונים ב-10 דקות (13:09 4.06.2015)

היי אור אל,
אני מניחה שכן, רק כדאי לקצוץ מעט לפני שמכניסים לתערובת.
יום נעים 🙂

אסתי (19:32 4.05.2015)

יצא מעולה כמו כל המתכונים שלך! (הכנתי עם חלב במקום מיץ תפוזים, ובלי קוקוס)

מתכונים ב-10 דקות (20:37 4.05.2015)

תודה אסתי! שמחה לשמוע 🙂

אסתר אמונה (16:23 16.04.2015)

יש אפשרות להמיר את המיץ בחלב סויה?

מתכונים ב-10 דקות (16:30 16.04.2015)

כן אפשר.

הדס (15:47 12.12.2014)

אם אני מכינה את המתכון באינגליש קייק, עדיין מדובר ב20 דקות אפיה?

מתכונים ב-10 דקות (15:54 12.12.2014)

היי הדס,
בין 20 ל30 דקות אפיה.

הדס (16:05 12.12.2014)

תודה על התגובה המהירה!

איילת (08:32 6.12.2014)

המאפינס יצאו מעולה! והחלפתי את ממרח החלבה בטחינה גולמית ודבש.

מתכונים ב-10 דקות (08:42 6.12.2014)

מעולה!
תודה איילת על העדכון 🙂

ענת (18:26 19.11.2014)

אפשר מלית חלבה במקום ממרח חלבה או שזה בעצם אותו דבר?

מתכונים ב-10 דקות (18:34 19.11.2014)

כן ענת, אפשר.

אביב (19:01 13.09.2014)

האם ניתן להמיר את הקמח לקמח ללא גלוטן (לא קמח תמי). אם כן אשמח לדעת לאילו קמחים ובאיזה יחס
תודה ושבוע טוב

מתכונים ב-10 דקות (20:01 13.09.2014)

הי אביב,
את העוגה הזאת לא יצא לי לנסות להכין בגרסה ללא גלוטן אבל בכל עוגה בחושה אני תמיד ממליצה לשלב קמח אורז עם קמח ללא גלוטן (שליש מכמות הקמח במתכון). במתכון הזה ספציפי הייתי ממליצה להמיר את הקמח התופח בכוס קמח קונדיטור + 1/2 כוס קמח אורז + כפית וחצי אבקת אפיה.
אשמח לעדכון במידה ותחליט לנסות 😉
שבוע נפלא!

דורית (20:01 12.09.2014)

שלום,

תודה רבה על האתר המדהים הזה .
אני הכנתי את העוגה בדיוק לפי ההוראות והיא יצאה מעולה .
בטוחה שאנסה מתכונים אחרים מהאתר

מתכונים ב-10 דקות (09:47 13.09.2014)

בשמחה רבה ותודה דורית!

דנה (09:40 12.09.2014)

אהלן, האם אפשר להשתמש במים במקום מיץ תפוזים?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:55 12.09.2014)

הי דנה,
כן, אפשר אבל אם יש לך איזשהו תרכיז (לא מוגז ולא דיאט) להוסיף למים אז עדיף שתוסיפי כי זה מוסיף טעם.
יום נפלא ושבת שלום 🙂

דנה (11:49 12.09.2014)

תודה לך 🙂
הכנתי עם מים פושרים וקקאו

נוגה (12:12 4.08.2014)

האם הטעם של הקוקוס מורגש? במקרה וכן יש רעיון למתחליף?

מתכונים ב-10 דקות (12:15 4.08.2014)

הי נוגה,
הטעם של הקוקוס מעודן אבל אם את לא אוהבת את יכולה להפחית את הכמות לכף אחת בלבד או לוותר בכלל על הקוקוס.

נוגה (13:22 4.08.2014)

איזה כיף תשובה כל כך מהירה!! תודה רבה אני כבר בדרך למטבח להכין 😉

טובי רוזן (13:06 3.07.2014)

תודה רבה רבה
לא רגילה לתגובה כל כך מהירה. נהדר.
המאפינס בתנור ואני כבר שומרת לי את המתכון.

טובי

מתכונים ב-10 דקות (13:09 3.07.2014)

בשמחה רבה!
תהני מהמאפינס 😉

טובי רוזן (11:30 3.07.2014)

שלום לכם
המתכונים מצוינים, אבל למה אי אפשר להדפיס אותם? קשה לי קצת לסחוב את המחשב עד המטבח.

תודה וסוף שבוע נעים
טובי

מתכונים ב-10 דקות (11:37 3.07.2014)

הי טובי,
בתחתית כל מתכון בצד שמאל (ליד “מתכונים מומלצים נוספים”) יש אפשרות של הדפסה (בצבע ירוק)- “הדפס קובץ בPDF”. כדי שזה יבלוט יותר- העברתי כרגע את האייקון שיופיע מעל המתכון.
סופשבוע נפלא 🙂

הקב"ה מלך (10:43 27.06.2014)

מתכון טוב ומדהים החלפתי חצי כמות קמח לקמח מלא והוספתי נוזלים יצא ממש טעים וטוב!!
לחלק מהמאפיניסים יצקתי שוקולד נוטלה וממרח חלבה ויצא ממש טוב מאפינס חלבה עם הפתעה בפנים אני לא יכולה להפסיק לנשנש!!!!
אני ממש אוהבת את האתר הזה אין עליו !

מתכונים ב-10 דקות (14:14 27.06.2014)

אני ממש שמחה לשמוע!
אהבתי את הרעיון עם הנוטלה והממרח חלבה 😉
תמשיכי לעדכן..

רות (11:20 24.05.2014)

אפשר גם עם תחתיות נייר כסף

מתכונים ב-10 דקות (11:39 24.05.2014)

הי רות, אם זה מיועד לאפיה אז אפשר.

אילנה (11:41 16.05.2014)

היי

איך אפשר להכפיל כמויות ל2 עוגות אינגליש או תבנית מלבנית?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (11:46 16.05.2014)

הי אילנה, פשוט להכפיל כמויות, זאת אומרת לשים 4 ביצים, 2/3 כוס שמן, כוס וחצי סוכר, 4 כפות גדושות ממרח חלבה, 2 כפיות תמצית וניל, 1.5 כוסות מיץ, 3 כוסות קמח תופח ו4 כפות קוקוס.
שבת שלום 🙂

ליאת (08:48 16.04.2014)

יצא מעולה עם הבננה! אפשר לשים יותר מבננה אחת אפילו. השתמשתי בסוכר קנים חום ויתכן שהוא פחות מתוק אז האיזון עם החמצמצות של התפוזים השתנתה, אולי כדאי להשאר עם סוכר לבן.
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (10:03 16.04.2014)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

ליאת (18:05 11.04.2014)

היי, חשבתי להוסיף לעוגה גם בננות וגם פחות אוהבת קוקוס, אפשר להחליף ביניהם?
מהי הכמות הרצויה של בננות למתכון הזה? והאם יש שלב מועדף להוסיף את הבננות המעוכות?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (18:31 11.04.2014)

הי ליאת, לא ניסיתי עם בננה כך שאני לא יודעת להגיד בוודאות איך זה ייצא אבל שווה לנסות 🙂
מאחר ומדובר בכמות קטנה, הייתי ממליצה לשים בפעם הראשונה בננה מעוכה גדולה אחת (וחשוב שתהיה בשלה), ומומלץ להוסיף את הבננה לאחר הסוכר (ביצים, שמן, סוכר ובננה..)
אפשר להחליף את הבננה בקוקוס ואפשר לוותר בכלל על הקוקוס.
מחכה לעדכון איך יצא.. שבת שלום 🙂

ליאת (11:06 11.04.2014)

יצא אחלה בעלי חיסל 🙂

מתכונים ב-10 דקות (11:14 11.04.2014)

מעולה 🙂

ליאת (13:33 4.04.2014)

אם אין לי קוקוס?.. 🙁

מתכונים ב-10 דקות (13:35 4.04.2014)

לא נורא, תכיני בלי קוקוס ועדיין זה ייצא טעים 🙂

ליאת (13:39 4.04.2014)

אלופים איזה תגובה מהירה..

שרית (11:44 3.04.2014)

יש לי עוד שאלה חחח קמח תופח זה קמח לבן רגיל,לא?

מתכונים ב-10 דקות (11:49 3.04.2014)

הי שרית,
תבנית אינגליש קייק זאת התבנית הארוכה והצרה.
אפשר לשים בתוך מאפינס מסיליקון (אפילו מומלץ). רק חשוב לשמן מעט את התבנית לפני שיוצקים את התערובת.
קמח תופח זה קמח שמעורבב עם אבקת אפיה, רשום עליו ‘קמח תופח’. אם אין לך קמח תופח תשימי 1.5 כוסות קמח לבן רגיל + כפית וחצי אבקת אפיה.
בהצלחה 🙂

שרית (11:42 3.04.2014)

מה זאת אומרת אינגליש קייק? כאילו התבניות העגולות? ואפשר גם לשים בתוך כוסות סיליקון של מאפינס??
תודה רבה 🙂

עדי (14:35 2.03.2014)

מוצלח מאוד!!! אוורירי לא מתוק מדי וממש טעים!
ולכל הרגישים למיניהם – שמתי חלב אורז במקום מיץ תפוזים – יצא מדהים 🙂

מתכונים ב-10 דקות (14:42 2.03.2014)

תודה עדי על הטיפ 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.