שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 12 דקות

מס’ מנות: 2 מנות

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

8-9 חתיכות כבד עוף

בצל גדול חתוך לפרוסות עגולות

תיבול: שליש כוס סילאן, כשליש כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

לשומרי כשרות- יש לצלות את הכבד לפני על אש גלויה.

-צולים את הכבד במחבת כחצי דקה מכל צד ומעבירים לצלחת כשהכבד עדיין רך.

-מטגנים את הבצל במחבת עד להזהבה.

-מוסיפים את הכבד למחבת ומתבלים. מערבבים היטב, מבשלים 4-5 דקות, עד למידת העשייה הרצויה, ומסירים מהאש.

*מומלץ להגיש עם פירה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
חזה עוף בצ'ילי
פירה בטטה

תגובות

לפני שאתם שואלים מומלץ לחפש בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
רינת (16:08 4.04.2020)

הי לא ראיתי במתכון שמן לא צריך להוסיף שמן בצלייה ובטיגון הבצל?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:39 4.04.2020)

כן, צריך להוסיף שמן. 1-2 כפות.

Avatar
כנרת (15:06 24.05.2018)

מתכון מעולה. תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 24.05.2018)

תודה כנרת 🙂

Avatar
אירה (16:43 23.10.2017)

שלום
האם אריזה של 500 גרם כבד עוף מתאימה לכמויות במתכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:57 23.10.2017)

כן אירה.

Avatar
אירה (20:28 23.10.2017)

תודה 🙂

Avatar
אפרת (19:19 23.08.2017)

היי אפרת,
תודה רבה על המתכונים טעימים..
אני כל פעם נהנית מחדש????
אני רוצה להכין את הכבד.. אבל אין לי סילאן..
יש לי רוטב ברביקיו,צ'ילי או סויה..
מה כדאי לשים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:34 23.08.2017)

היי אפרת,
את יכולה להכין כבד ברוטב סויה ודבש ולשים 3 כפות סויה + 3 כפות דבש. ממליצה לטעום ולשפר תיבול לפי הצורך והטעם.
אפשר להכין גם עם רוטב ברביקיו אם את אוהבת את השילוב של כבד עם הרוטב.

Avatar
אפרת (21:17 22.10.2017)

יצא ממש טעים!!
שהכנתי שוב..
תודה רבה על האתר המדהים הזה!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:03 22.10.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אפרת

Avatar
קריסטינה (11:42 27.03.2017)

היי 🙂
ניקיתי בסביבות 800גר׳ כבד.
מה הכמויות למשקל זה של הכבד?
תודה יקירה….עם האתר שלך, כל יום הוא חגיגה!!!
כל המתכונים לפסח(שאני מתכננת ) הם שלך! תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:53 27.03.2017)

היי,
ממליצה לטגן בצל וחצי גדולים.
לגבי התיבול אני חושבת שכדאי להשאיר שליש כוס סילאן ולשים כחצי כפית מלח ומעט פלפל שחור.
יום מקסים 🙂

Avatar
איתי (10:53 12.11.2016)

מדהים, אין עוד מה להוסיף (:

Avatar
איתי (10:54 12.11.2016)

תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:10 12.11.2016)

תודה איתי, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
מזל (09:35 7.10.2016)

היי אפרת הכבדים יצאו סוף הדרך
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:52 7.10.2016)

תודה מזל, שמחה לשמוע!
שבת שלום 🙂

Avatar
מתן (12:27 25.09.2016)

על איזה חום לצלות?
ועל איזה חום לבשל?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:40 25.09.2016)

היי מתן,
צליה על אש גבוהה.
בישול על אש בינונית.
בהצלחה 🙂

Avatar
מירב (23:06 25.08.2016)

הכבד עם הסילאן יצא פשוט טעים.
אני אחת שלא אוהבת בכלל כבד,
הכנתי לבעלי, טעמתי ומהיום אני אוהבת כבד (אבל עם סילאן…)
תודה רבה:)

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:26 25.08.2016)

איזה כיף לשמוע! תודה מירב 🙂

Avatar
מרינה (09:47 20.05.2016)

בוקר טוב,
מעוניינת להכין את הכבד לפי המתכון שלך וכתוספת פירה יש לך אולי מתכון טוב?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:06 20.05.2016)

היי מרינה,
יש לי מתכון לפירה שמשלב תפוחי אדמה עם בטטה – פירה בטטה.
את יכולה להכין באותו אופן רק עם תפוחי אדמה.
בהצלחה 🙂

Avatar
ציפי (14:07 22.03.2016)

וואהו זה פשוט מעדן!! מומלץ

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:20 22.03.2016)

תודה ציפי, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
אולגה (12:40 28.01.2016)

אני נורא אוהבת את האתר שלך!
במקום בילאן אני יכולה להוביף דבש?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:50 28.01.2016)

תודה אולגה 🙂
אפשר אבל קחי בחשבון שהמנה תצא יותר מתוקה כי הדבש הוא יותר מתוק מהסילאן. כדאי גם לשים כמות קטנה יותר, בסביבות 2-3 כפות דבש.

Avatar
רעות (14:57 21.01.2016)

היי
אוהבת את המתכון הזה מאוד… אבל נגמר לי הסילאן (יש לי סילאן בטעם שום-צ'ילי, לא יודעת אם זה מתאים) מה כדאי לעשות??

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:03 21.01.2016)

היי רעות,
נשמע לי מתאים 🙂

Avatar
Reut (23:09 17.11.2015)

הצלייה הראשונה היא בלי כלום או לשים קצת שמן במחבת?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:42 17.11.2015)

היי,
רצוי לשים כף שמן ואז לצלות את הכבדים.

Avatar
אושרת (15:23 6.10.2015)

יצא טעים מאוד. תודה לך. אוהבת כל כך את האתר שלך!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:51 6.10.2015)

תודה אושרת! שמחה לשמוע 🙂

Avatar
שרית (09:17 3.07.2015)

יצא מדהים.הוספתי גם צילי.פשוט מעולה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:09 3.07.2015)

שמחה לשמוע שרית! שבת שלום 🙂

Avatar
נופר (15:21 2.05.2015)

בתור אחת שלא אוהבת כבד בכלל- הכנתי לפי המתכון ויצא פשוט טעים מאודדד!!!! נטרף בשניות 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:20 2.05.2015)

אני ממש שמחה לשמוע!
תודה נופר שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
גילת (11:31 24.10.2014)

למי שאסור סוכרים: אפשר להחליף את הסילן עם משהו אחר?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:34 24.10.2014)

היי גילת,
אפשר לוותר בכלל על הסילאן ולתבל רק במלח, פלפל ומעט אבקת מרק בטעם עוף (זה יוצא פשוט וטעים).
אם את רוצה את זה מתוק, אפשר להוסיף קצת ממתיק וכמה כפות של מיץ תפוזים דיאט ללא סוכר.
שבת שלום 🙂

Avatar
אורית (12:42 26.05.2015)

יש סילאן טבעי ללא טיפת סוכר. אלי זו גם אפשרות לאלו שאינם אכלים סוכר.

Avatar
אליק (11:02 31.05.2014)

מתי מוסיפים את הסילאן?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:07 31.05.2014)

הי אליק,
לאחר שמחזירים את הכבד למחבת עם הבצל המטוגן מוסיפים סילאן, מלח ופלפל ומבשלים 4-5 דקות.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.