זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 75 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
2 בטטות בגודל בינוני
2 תפו"א גדולים
2 קישואים בינוניים
תיבול: 4 כפות שמן זית, 2 כפות דבש, כף מלאה חרדל דיז'ון, חצי כפית מלח, שן שום כתושה.
אופן ההכנה
-מניחים את הירקות בתבנית ענקית על נייר אפיה. מערבבים את חומרי התיבול בקערית ומתבלים את הירקות באופן אחיד.
-מכניסים לתנור ואופים בתוכנית טורבו ב180 מעלות (*קו עליון ותחתון ומאוורר באמצע). אופים במשך שעה-שעה ורבע, עד להשחמה יפה.
ראו גם
- תבשיל כרוב בסויה |
- סלט ברוקולי וירקות אפוי |
- תבשיל כרוב עם תפוח אדמה |
- תבשיל שעועית ירוקה ואפונה |
- תבשיל כרוב וגזר |
- שעועית ירוקה פיקנטית
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
תגובות
תודה ענקית על כל המתכונים!
האם אפשר להחליף דבש בסילאן?
בטח דבורה אין בעיה
שבוע נפלא
הי אפרת, מה שלומך?
האם ניתן להוסיף ירקות נוספים? ואם כן, אלו יתאימו מבחינת הזמן? או להוציא לפני?
אולי ברוקולי, כרובית, גזר, פטריות, עגבניות, בצל סגול
כל מה שהצעת מתאים.
היי אפרת,,
נראה ממש טעים!!
אפשר עם חרדל רגיל ?
שנה מבורכת עם שפע טעמים טובים כמו שיש רק במתכונים שלך!!
אני חושבת שאפשר לשים כפית חרדל רגיל.
תודה וחג שמח ❤️
צריך לכסות את הירקות?
אין צורך לכסות.
האם אפשר לוותר על כף מלאה חרדל דיז'ון?
כן.