שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-20 דקות

מס’ מנות: 2 מנות

סוג: חלבי

מצרכים:

ג’בטה קנויה

4 פרוסות גבינה צהובה (מומלץ עמק לייט עם זיתים)

ירקות לפי בחירה חתוכים לקוביות קטנות: קישוא, בצל, גמבה, בטטה, פטריות, חציל

עשבי תיבול טריים: עלי טימין ו/או עלי בזיליקום

שמן זית

מלח גס

אופן הכנה:

-מטגנים במחבת עם כף שמן זית את קוביות הירקות במשך 5-7 דקות עד שהירקות מעט מתרככים. מסירים מהאש.

-מחממים תנור ל190 מעלות.

-חוצים ג’בטה לאורך, מזליפים שמן זית בנדיבות. מניחים על כל חצי ג’בטה 2 פרוסות גבינה צהובה ומעל מפזרים באופן שווה את תערובת האנטיפסטי, עשבי תיבול ומלח גס.

-מניחים על נייר אפיה ואופים במשך 10-12 דקות, עד להזהבה.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגיות טחינה, קוואקר ושוקולד ציפס
לחמניות ממולאות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
דבורה (22:09 15.07.2020)

האם ניתן להכין את הברוסקטות יום לפני ההגשה? (בשישי ולהגיש בשבת). כמובן הכוונה להרכיב בשבת אבל לקלות את הלחם מראש?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:20 16.07.2020)

היי דבורה,
ניתן להכין את הברוסקטות יום לפני ההגשה. לאחר קירור יש לשמור בקופסה סגורה על השיש.

רותם (13:08 25.01.2020)

רעיון נפלא! כל כך קל להכנה וטעים.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:40 25.01.2020)

שמחה שאהבת

רעות ש. (18:08 3.06.2018)

יצא לי סוףףףף הדרך ובאמת בכלום עבודה. תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:15 3.06.2018)

שמחה לשמוע 🙂

מתכונים ב-10 דקות (23:41 11.02.2017)

היי יוסי,
דווקא כל המצרכים באתר פשוטים ומוכרים.
היכן ראית “100 גרם גבינת עמק”? במתכון הזה רשום בבירור שמדובר בגבינה צהובה ובסוגריים יש המלצה לסוג גבינה צהובה שנקראת “העמק” שהיא עם זיתים. וזאת רק המלצה.
אשמח אם תפנה אותי למצרך באתר שהוא אינו מוכר לך.

ענת (17:25 6.02.2017)

אפשר להשתמש בלחמניות רגילות במתכון זה?
יש לי לחמניות במקפיא שאני רוצה לנצל אותן…

מתכונים ב-10 דקות (17:43 6.02.2017)

כן, אפשר.

מור (20:50 4.06.2015)

יצא טעים מאוד. פתרון מצוין לארוחת ערב מהירה וקלילה.

מתכונים ב-10 דקות (21:02 4.06.2015)

שמחה לשמוע, תודה מור 🙂

רות (17:49 4.06.2015)

שלום אפרת,
איך ניתן לעשות את ברוסקטה אנטיפסטי פרווה/בשרי? (ללא גבינה צהובה) מכיוון והתנור שלנו בחזקת בשרי.

תודה.
אני מרוצה מהאתר במיוחד שיש לי את הקטנטנים שנהנים מהעוגיות שאני אופה בזכות האתר שלך!! עלי והצליחי!!

מתכונים ב-10 דקות (19:41 4.06.2015)

תודה רבה רות! אני שמחה שאת נהנת מהאתר 🙂
כדי להפוך את המתכון לפרווה את יכולה לוותר על הגבינה הצהובה ולהכין באותו האופן.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.