זמן בישול/אפייה: 4 שעות
סוג: בשרי
1 קילו בשר שריר בקר (קדמי או אחורי) חתוך לקוביות גדולות
1 בצל גדול קצוץ
6 שיני שום פרוסות
3 כוסות שעועית שהושרו במי ברז במשך לילה (מומלץ לגוון מסוגים שונים: אדומה, לבנה, מנומרת וכו’)
חצי כוס גריסי פנינה שטופים היטב
5 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחצויים
9 כוסות מים רותחים
תיבול:
2 כפות גדושות רסק עגבניות
2 כפות מלאות סילאן
כף מלאה פפריקה מתוקה
כפית כמון
כף וחצי מלח
חצי כפית פלפל שחור
-מפעילים את מכשיר הסמארט ליד על מצב טיגון באוויר/בישול ובוחרים בתוכנית בישול/צריבה.
-מוסיפים לסיר 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומטגנים כחצי דקה.
-מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים כדקה מכל צד. מוסיפים את השעועית, הגריסים, תפוחי האדמה והמים הרותחים.
-מתבלים ברסק עגבניות, סילאן, פפריקה, כמון, מלח, פלפל שחור ומערבבים.
-סוגרים את הסיר. מעבירים את הסליידר למצב סיר לחץ. בוחרים באופציית “שחרור מהיר” ומפעילים על HI למשך 60 דקות (שימו לב שהשסתום מכוון על seal).
-כשהבישול הסתיים והלחץ שוחרר, מעבירים למצב בישול איטי למשך 3 שעות (עוצמה 70).
*רצוי להשרות את הקטניות לפחות 12 שעות (אפילו 24 שעות) ומומלץ להחליף מידי פעם את המים (זה הופך את הקטניות להיות קלות יותר לעיכול).
*אפשר להכין חמין צמחוני ופשוט לוותר על הבשר.
View this post on Instagram
- אורז וכנפיים בצ’ילי |
- מרק גזר ובטטה |
- מרק קרם ברוקולי |
- שניצלונים וחזה עוף בנינג’ה |
- מרק בשר בנינג’ה |
- עופות בגריל
מה העוצמה 70 בנינג׳ה פודי??? בבישול איטי
איזה חמין!!! בצולנטיות של ירושלים לא תמצאי כאלו!!! הכנתי בסמארט ליד חמין לפי המתכון שלך. הצילו חוסל!!!
שמחה שיצא טעים❤️❤️
הי אפרת
אפשר להכין את החמין גם בנינגה גריל?
הנינג’ה גריל פחות מתאים.
אפשר להוסיף ביצים? ואם כן ביצים קשות?
כן, ביצים קשות.
המתכונים שלך מעולים אשרייך אם תוכלי להמשיך לתת מתכונים
ללא בישול בנינג’ה אשמח מאוד
את ממש עוזרת לאשה לבשל במהירות ובטעם
בטח❤️
שבוע טוב
האם ניתן להכין את זה בנינגה ag301? אם כן – מה השינויים שצריך לבצע? תודה!
שבוע טוב,
מאחר ואין אופציה של “בישול איטי” לא בטוחה אם אפשר.
יאלופה!
למי שאין נינג’ה?
למי שאין נינג’ה יכול להכין את המתכון הרגיל של החמין –מתכון לחמין 🙂