זמן הכנה: 10 דקות
סוג: חלבי / פרווה
רכיבים
מתכון לתינוקות מעל גיל 6 חודשים
1 כוס שיבולת שועל להכנה מהירה
חצי כוס מים / חלב צמחי / חלב פרה
1 כף חמאת אגוזים שאוהבים
1 בננה בינונית מעוכה
1 כפית מייפל טבעי (לא חובה)
תוספות אפשרויות נוספות:
תותים קצוצים, תפוח עץ מגורד, שליש כפית קינמון, 2 כפיות קוקוס טחון
אופן ההכנה
– מערבבים את כל המרכיבים בקערה אחת.
– נותנים לתערובת לשבת מעט עד שהשיבולת סופגת את הנוזלים ומעט מתרככת.
– מחממים תנור ל-180 מעלות.
– על גבי נייר אפייה משומן, שופכים את התערובת.
– משטחים לעובי של 1 ס״מ ואופים במשך 15-20 דקות עד התייצבות.
– מצננים לחלוטין וחותכים לגודל אצבעות (אפשר גם חתוך לצורות בעזרת קורצן).
המתכון באדיבות אופיר בורגר | תזונאית קלינית B.Sc, MAN | תזונת תינוקות וילדים.
אפרת, איזה כיף על הקטגוריה החדשה!!! אכין היום בערב לתינוקת בת 8 חודשים.
אשמח למתכונים ללא ביצים ומוצרי חלב. תודה!
❤️❤️