שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי / פרווה

רכיבים

מתכון לתינוקות מעל גיל 6 חודשים

1 כוס שיבולת שועל להכנה מהירה
חצי כוס מים / חלב צמחי / חלב פרה
1 כף חמאת אגוזים שאוהבים
1 בננה בינונית מעוכה
1 כפית מייפל טבעי (לא חובה)

תוספות אפשרויות נוספות:
תותים קצוצים, תפוח עץ מגורד, שליש כפית קינמון, 2 כפיות קוקוס טחון

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

– מערבבים את כל המרכיבים בקערה אחת.
– נותנים לתערובת לשבת מעט עד שהשיבולת סופגת את הנוזלים ומעט מתרככת.
– מחממים תנור ל-180 מעלות.
– על גבי נייר אפייה משומן, שופכים את התערובת.
– משטחים לעובי של 1 ס״מ ואופים במשך 15-20 דקות עד התייצבות.
– מצננים לחלוטין וחותכים לגודל אצבעות (אפשר גם חתוך לצורות בעזרת קורצן).

המתכון באדיבות אופיר בורגר | תזונאית קלינית B.Sc, MAN | תזונת תינוקות וילדים.

ראו גם
ביסקוויט בננה לתינוקותביסקוויט בננה לתינוקות
ביסוני בטטה וברוקולי ביסוני בטטה וברוקולי
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
דנה (00:42 4.09.2024)

אפרת, איזה כיף על הקטגוריה החדשה!!! אכין היום בערב לתינוקת בת 8 חודשים.
אשמח למתכונים ללא ביצים ומוצרי חלב. תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:06 4.09.2024)

❤️❤️