שום דבר לא נמצא

בואו נהיה כנים, לא תמיד יש לנו כוח וזמן להכין ארוחת ערב ולפעמים בא לנו לסיים את זה בחביתה או איזשהו כריך.

קבלו רעיונות ל-3 כריכים אהובים שבחרתי לשדרג עם קרמים מיוחדים של צבר שמצאתי בסופר.

כמובן שכל אחד מהכריכים הולך עם ג'בטה, לחמניה מדגנים מלאים, לחמניה רגילה, חצי באגט טרי וכדו'.

כריך חביתה/ביצת עין

קרם בצל של צבר

ביצת עין או חביתה

כף עירית קצוצה

עלה חסה חתוך גס

חצי עגבניה חצויה פרוסה

חצי מלפפון פרוס לעיגולים

כריך אבוקדו ובולגרית

קרם פלפלים של צבר  (*שימו לב שאם מכינים לילדים קרם הפלפלים קצת פיקנטי)

חצי אבוקדו בשל קלוף פרוס לעיגולים

כף מלאה קוביות גבינה בולגרית

חצי פלפל אדום (גמבה) חתוך לפרחים דקים

רבע בצל סגול קטן פרוס לעיגולים דקים

כריך טונה

קרם פלפלים או קרם עגבניות של צבר (*שימו לב שאם מכינים לילדים קרם הפלפלים קצת פיקנטי)

קופסת טונה בשימורים מסוננת משמן

מלפפון חמוץ קטן פרוס לעיגולים

כף גרגירי תירס מקופסת שימורים

חצי פלפל אדום (גמבה) חתוך לפרחים דקים

עלה חסה

*ביצה קשה פרוסה (לא חובה)

ראו גם
בראוניז נוטלה
אורז עם תירס ושמיר

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
יהודית (00:55 5.01.2020)

שלום אפרת.
מחפשת מאוד רעיונות לכריכים שניתן להקפיא.
אוהבת להכין כמות של כריכים ולהקפיא.
כך מוציאה כל בוקר.

שאלתי,
א. יש לך מתכונים של כריכים שמיועדים להקפאה?
ב. האם טונה/אבוקדו/ירקות חיים טובים בהקפאה?

אמ,
ואין על האתר שלך!!!
תודה רבה,
יהודית

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:36 5.01.2020)

שבוע טוב יהודית,
האמת שאין לי ניסיון עם הקפאת כריכים.
איזה כריכים ניסית להקפיא? כשאת מפשירה את הכריך, הלחם לא נעשה רטוב?

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.