זמן הכנה: 10 דקות
סוג: חלבי/ פרווה
כריך חביתה/ביצת עין
קרם בצל של צבר
ביצת עין או חביתה
כף עירית קצוצה
עלה חסה חתוך גס
חצי עגבניה חצויה פרוסה
חצי מלפפון פרוס לעיגולים
כריך אבוקדו ובולגרית
קרם פלפלים של צבר
חצי אבוקדו בשל קלוף פרוס לעיגולים
כף מלאה קוביות גבינה בולגרית
חצי פלפל אדום (גמבה) חתוך לפרחים דקים
רבע בצל סגול קטן פרוס לעיגולים דקים
כריך טונה
קרם פלפלים או קרם עגבניות של צבר
קופסת טונה בשימורים מסוננת משמן
מלפפון חמוץ קטן פרוס לעיגולים
כף גרגירי תירס מקופסת שימורים
חצי פלפל אדום (גמבה) חתוך לפרחים דקים
עלה חסה
*ביצה קשה פרוסה (לא חובה)
ראו גם
- עוגיות טחינה ושוקולד צ’יפס |
- סלט מלפפונים, גזר וצנונית |
- עוף בתיבול פיקנטי |
- תבשיל ירקות אסייתי |
- עוגיות לפסח ללא ביצים |
- מצה במילוי גבינות
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
תגובות
היי אפרת.
רציתי לשאול עם יש כריך יותר כליל?
היי זיו,
מה הכוונה יותר קליל?
אפשר לשחק עם התוספות בכריכים לפי הטעם האישי, לא חייב לשים הכל:)
הי אפרת,
יצא לי טוב אם אני יוריד מהכריך טונה
את הקרם פלפלים ואת החסה?
היי בטח.
שלום, רציתי לשאול האם יש לך רעיון לכריך פרווה ולאו דווקא טונה?
היי שירה,
תוכלי להחליף את הבולגרית בכריך האבוקדו בביצה קשה או סלט ביצים
יוצא מעולה 🙂
שלום אפרת.
מחפשת מאוד רעיונות לכריכים שניתן להקפיא.
אוהבת להכין כמות של כריכים ולהקפיא.
כך מוציאה כל בוקר.
שאלתי,
א. יש לך מתכונים של כריכים שמיועדים להקפאה?
ב. האם טונה/אבוקדו/ירקות חיים טובים בהקפאה?
אמ,
ואין על האתר שלך!!!
תודה רבה,
יהודית
שבוע טוב יהודית,
האמת שאין לי ניסיון עם הקפאת כריכים.
איזה כריכים ניסית להקפיא? כשאת מפשירה את הכריך, הלחם לא נעשה רטוב?