זמן הכנה: 10 דקות
סוג: בשרי
מכשיר NINJA WOODFIRE – גריל חיצוני ומעשנה
קבב (כמות: 30 יח’)
קילו בשר טחון (מומלץ לשלב 20% שומן כבש או להוסיף לבשר 2 כפות שמן)
2 בצלים גדולים טחונים או מגורדים דק
כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק (לא חובה)
2 כפיות מלח, רבע כפית שטוחה פלפל שחור
פרגיות
קילו פרגיות חצויות
למרינדה: 3 כפות סילאן, 3 כפות רוטב סויה, 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק, 3 שיני שום כתושות, פלפל שחור לפי הטעם
נקניקיות מרגז
ירקות (לא חובה): עגבניות חצויות, בצלים חצויים, פטריות שלמות
-הכנת הקבבים: מערבבים בשר טחון, בצל טחון, פטרוזיליה קצוצה, מלח ופלפל שחור עד לתערובת אחידה.
-הכנת הפרגיות: מתבלים את הפרגיות במרינדה.
-פותחים את המכשיר ומניחים את פלטת הגריל בצורה ישרה על גבי גוף החימום. אם רוצים טעם מעושן – מכניסים כף מדידה לשקית הפלט וממלאים אותה. פותחים את תא העישון, מוסיפים את הפלט וסוגרים אותו.
-לוחצים על כפתור ההפעלה. בוחרים בתוכנית גריל, מכוונים טמפ’ ל- MED ואת הזמן ל- 10 דקות (אם שמתם פלט בתא העישון- יש ללחוץ על כפתור woodfire flavour). לוחצים על כפתור התחלה/עצירה (START\STOP) על מנת שהמכשיר יתחיל בחימום המקדים.
-כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המקדים הסתיים ועל הצג מופיעה ההודעה ADD FOOD, מניחים את הקבבים, הפרגיות והנקניקיות על פלטת הגריל וסוגרים את המכסה. לאחר 5 דקות פותחים את המכסה והופכים צד.
- מרק גזר ובטטה |
- מרק קרם ברוקולי |
- שניצלונים וחזה עוף בנינג’ה |
- מרק בשר בנינג’ה |
- עופות בגריל |
- פרגיות ושוקיים בנינג’ה
אפשר לעשות את זה בנינג’ה הרגילה על תוכנית גריל?
כן:)
וואו חלום שלי. יש לך קופון?? כמה זה עולה? השנאה הכי גדולה שלי זה הפחמים והעשן. הטעם יוצא אותו דבר באמת??