www.10dakot.co.il

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-35 דקות

מס’ מנות: 10 סיגרים

סוג: פרווה

רכיבים
  • 5 דפי בצק פילו מופשרים (רצוי לילה לפני במקרר)
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1/4 כרוב חתוך לרצועות
  • 1 גזר גדול מגורד גס
  • 1 קישוא בינוני מגורד גס (לא חובה)
  • 1 שן שום קצוצה

תיבול:

  • 1/2 כפית אבקת מרק, 2 כפיות רוטב צילי מתוק, 1 כפית רוטב סויה, מלח, פלפל שחור\

לשימון:

  • תרסיס שמן קנולה של פאם

לקישוט:

  •  שומשום

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

אופן ההכנה
  1. מומלץ לקרוא לפני ההכנה: איך עובדים עם בצק פילו.
  2. מטגנים את הבצל עם מעט שמן זית במחבת עד להזהבה. מוסיפים את שאר הירקות, מתבלים ומבשלים תוך כדי ערבוב קל כ-5 דקות עד שהירקות מעט מתרככים. מסירים מהאש ומצננים לטמפ’ החדר.
  3. מחממים תנור ל 190 מעלות.
  4. פורשים דף פילו שלם על משטח עבודה. מתיזים על מחצית מהדף תרסיס שמן של פאם ומקפלים לשני חלקים שווים.
  5. חותכים את המלבן שנוצר לשני חלקים שווים ומתיזים מעל תרסיס שמן.
  6. מניחים כף גדושה מהמלית במרכז כל חלק (ובצד שבו מתחילים את הקיפול), מקפלים את השוליים ומגלגלים לצורה של סיגר.
  7. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מתיזים על החלק העליון תרסיס שמן ומפזרים שומשום לקישוט. אופים 20-25 דקות עד להזהבה יפה.
    הפעל טיימר (20 דק’)
    +
    טיימר פועל

*ניתן להכין כמות כפולה (פשוט להכפיל את הכמויות המצוינות במתכון).

*טיפ: ניתן לחסוך את זמן העבודה ולהשתמש בשקית כרוב וגזר חתוכים מוכנה (ניתן להשיג בכל סופר).

ראו גם
בצק פילו ממולא בשרבצק פילו ממולא בשר
מרק כתום מרק כתום
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

131 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות
שתפו