צ'ימיצ'ורי הוא רוטב או מרינדה לבשר צלוי על הגריל (סטייקים, אסאדו וכו') או פרגיות. מקור הרוטב במטבח הארגנטינאי. מכינים אותו בעיקר מפטרוזיליה קצוצה, אורגנו יבש, חומץ ושמן זית.


המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.