מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

תקלות באפית עוגות

תקלות באפית עוגות

"למה העוגה לא הצליחה?!": תקלות נפוצות באפית עוגות 

עבדתם על-פי ההוראות אבל אופס.. העוגה לא יצאה כפי שציפיתם 🙁

מה יכולות להיות הסיבות לכך והאם יש דרך לתקן? כל הטיפים לאפית עוגיות מוצלחות.

 

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

3 תגובות

הוסף תגובה
  1. מה הרעיון שעומד מאחורי המשפט: ,להכניס לתנור שחומם מראש"?
    באילו מאכלים זה רלוונטי?
    יש מאכלים שכדאי שיעברו את תהליך ההרתחה יחדעם התנור, וכאלו שצריכים מיד "מכת חום"?
    תודה

    1. היי עדינה,
      זה רלוונטי בדר"כ באפית עוגות, עוגיות ומאפים. בגלל שהם מכילים חומרי התפחה חשוב שהם יקבלו ישר "מכת חום" כדי שיתחילו לעבוד.
      במאכלים אחרים כמו עוף וירקות בתנור אין צורך לחמם את התנור מראש.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר