מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנורFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אוגוסט 28, 2016
Last modified:אוגוסט 28, 2016

Summary:

מתכון לתפוחי אדמה קטנים בתנור פריכים מבחוץ ורכים מבפנים

תפוחי אדמה בתנור

מצרכים:

שקית תפוח אדמה למיקרוגל עם הקליפה (750 גרם)

רבע כוס שמן זית

חצי כפית תבלין בזיליקום מיובש

חצי כפית תבלין אורגנו מיובש

2 שיני שום כתושות

שליש כפית מלח

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל200 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-מערבבים בקערית שמן, מלח, אורגנו, בזיליקום ושום.

-שוטפים את תפוחי האדמה ומייבשים. חוצים אותם לאורכם ומניחים על נייר האפיה. מתבלים בתערובת התיבול בצורה אחידה.

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך חצי שעה. לאחר מכן מנמיכים ל180 מעלות וממשיכים לאפות במשך כחצי שעה נוספת עד שתפוחי האדמה נעשים רכים מבפנים (יש לנעוץ מזלג ולבדוק).

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה :-)

אהבתם? שתפו


15 תגובות

הוסף תגובה
  1. אני רוצה להכין את המתכון הזה לאירוע של 60 איש. בכמה אני צריכה להכפיל את הכמות?
    (השאלה שלי היא יותר- לכמה איש מתאים המתכון הזה).

    1. היי אסתי,
      הכמות במתכון מספיקה לכ-4 מנות. כשעושים חישוב זה מאוד תלוי איזה וכמה מנות מגישים לצד זה.

    1. היי דודו,
      אפשר להשתמש בתפוחי אדמה רגילים ואין צורך לבשל לפני במים אבל חשוב לחתוך אותם לקוביות בגודל של עד 3 ס"מ כדי שיתרככו מהר.

  2. בוקר טוב
    קודם כל תודה רבה על המתכונים. שאילה – במה אפשר להחליף בזיליקום מיובש? יש לי בזיליקום טרי ופתרוזיליה וכוסברה מיובשות.
    תודה!

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »