מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

תבשיל תפוחי אדמה ופטריות

תבשיל תפוחי אדמה ופטריותFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 24, 2013
Last modified:אוגוסט 2, 2018

Summary:

תפוחי אדמה מבושלים עם פטריות ובצל

תבשיל תפוחי אדמה ופטריות

מצרכים:

3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

בצל גדול קצוץ

קופסת פטריות שמפיניון חתוכות

תיבול: כפית אבקת פטריות או אבקת מרק, מלח וקמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מטגנים את הבצל במחבת עם שמן. לאחר שהבצל מעט משחים, מוסיפים את הפטריות ומשאירים למספר דקות.

-מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומכסים. משאירים על אש נמוכה. כשתפוחי האדמה מעט מתרככים, מתבלים ומבשלים עד שנעשים רכים לאכילה.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

8 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי רינאל,
      אני מניחה שכן ולפני החימום כדאי להוסיף קצת מים לתבשיל כדי שלא יתייבש בזמן החימום.

    1. הי נעמה,
      אם את רואה שהתבשיל מתייבש במחבת ניתן להוסיף עד רבע כוס מים לפי הצורך.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר