מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

תפוחי אדמה מבושלים עם פטריות ובצל

תפוחי אדמה מבושלים עם פטריות ובצלFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 24, 2013
Last modified:ספטמבר 25, 2016

Summary:

מצרכים:תפוחי אדמה מבושלים

3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

בצל גדול קצוץ

קופסת פטריות שמפיניון חתוכות

תיבול: כפית אבקת פטריות/ אבקת מרק, מלח ופלפל.

אופן הכנה:

-מטגנים את הבצל במחבת עם שמן. לאחר שהבצל מעט משחים, מוסיפים את הפטריות ומשאירים למספר דקות.

-מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומכסים. משאירים על אש נמוכה. כשתפוחי האדמה מעט מתרככים, מתבלים ומבשלים עד שנהיים רכים לאכילה.

 

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו


6 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי רינאל,
      אני מניחה שכן ולפני החימום כדאי להוסיף קצת מים לתבשיל כדי שלא יתייבש בזמן החימום.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »