מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

תפוחי אדמה במיקרוגל

תפוחי אדמה במיקרוגל

איך להכין תפוחי אדמה במיקרוגל?

‏‏תפוחי אדמה במיקרוגל

שיטה מהירה וקלה להכנת תפוחי אדמה היא שימוש במיקרוגל.

מומלץ להשתמש בתפוחי אדמה קטנים, כך זמן ההכנה יתקצר.

אז איך מכינים תפוחי אדמה במיקרו?

-שוטפים את תפוחי האדמה ומייבשים. ניתן לקלף את הקליפה או להשאיר אותה, לפי הטעם האישי. אם אתם משתמשים בתפוחי אדמה גדולים מומלץ לחתוך אותם לארבע חלקים.

-מניחים את תפוחי האדמה על צלחת מזכוכית ומכסים עם מכסה שמיועד למיקרוגל (שימו לב שתפוחי האדמה צריכים להיות מונחים זה לצד זה ולא אחד מעל השני).

-מפעילים את המיקרוגל על העוצמה הגבוהה ביותר במשך 4 דקות.

-בזהירות פותחים את המיקרוגל ומרימים את המכסה (זהירות זה חם!). נותנים לאדים לצאת. מכסים ושוב מפעילים את המיקרוגל ל-3 דקות נוספות. בודקים בעזרת מזלג אם תפוחי האדמה מוכנים. אם המזלג ננעץ בהם בקלות, הם מוכנים. אם הם לא רכים לגמרי, מפעילים ל 1-2 דקות נוספות.

-מוציאים, מפזרים מלח ופלפל שחור לפי הטעם ובתאבון.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

9 תגובות

הוסף תגובה
  1. אני מוסיפה לקוביות תפוחי האדמה שמן זית, שום כתוש, פפריקה אדומה, מלח ופלפל שחור, מערבבת טוב שתפוחי האדמה יהיו עטופים בתערובת ומבשלת במיקרוגל בסיר המיועד למיקרוגל ויוצא מעולה.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר