

קוביות תפוחי אדמה עם עגבניות שרי בתנור – תוספת קלה להכנה וטעימה במיוחד.
3 תפוחי אדמה גדולים קלופים חתוכים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ
15-20 עגבניות שרי חצויות
תיבול: 3 כפות שמן זית, 3-4 שיני שום כתושות, חצי כפית פטרוזיליה/כוסברה מיובשת, חצי כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור
-מחממים תנור ל-180 מעלות.
-מניחים את קוביות תפוחי האדמה ועגבניות השרי בתבנית ענקית. מערבבים בקערית את חומרי התיבול, יוצקים מעל תפוחי האדמה והעגבניות ומערבבים היטב.
-משטחים את התערובת בתבנית ומכניסים לתנור. אופים במשך שעה-שעה ורבע, עד שתפוחי האדמה מתרככים.
אהבתם? שתפו
האם אפשר להכפיל את הכמות, ובכל זאת לאפות בתבנית אחת?
תודה מראש!
כן אפשר (זה קצת יהיה צפוף אבל לא נורא). תבנית ענקית בגודל של התנור.
וואו!
יצא אלוף!
הכפלתי את הכמות ועדיין התחסל תוך שניה!
אפרת, המתכונים שלך אלופים
מאז שגיליתי את האתר הזה אני מכינה רק ממנו!
תודה!!!
איזה כיף לשמוע ❤️
איזה עוד ירקות מומלץ לשלב?
אפשר לשלב מה שאוהבים. קישוא, גזר, בטטה, קולורבי וכו'.
ממש ממש טעים . תודה רבה אפרת אלופה.
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מרים 🌷
היי אפרת!
האם ניסית עם עגבניות רגילות ומה אומרת אם אמיר את השרי בהן?
לא ניסיתי אבל זה אמור לצאת טעים גם עם עגבניות רגילות חתוכות גס. 2 עגבניות גדולות אמורות להספיק.
היי אפרת,
איזה מתכון חזה עוף מומלץ לשלב עם התוספת הזו?
בגלל שהתיבול של זה עדין אז אפשר להגיש עם חזה עוף עם בצל או חזה עוף בטריאקי או חזה עוף במחבת.
שבוע טוב!
מאד מאד מוצלח !
תודה!
שבוע טוב!
תודה דבי 🙂
היי אפרת!
האם אפשר לקצר את זמן האפייה ולבשל קודם את תפוח האדמה?
כן אפשר לבשל את תפוחי האדמה באופן חלקי לפני האפיה.