

תבשיל אפונה, גזר ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות
את המתכון הזה מכינים משקיות ירקות קפואים אשר חוסכים את זמן בישול הירקות ומקצרים את משך ההכנה.
בצל גדול קצוץ
כוס אפונה קפואה
כוס גזר גמדי קפוא
תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות קטנות
2 עגבניות גדולות מגורדות
3 כפות רסק עגבניות
4-5 כוסות מים רותחים
תיבול: כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
-מטגנים בצל בסיר עד להזהבה.
-מוסיפים את העגבניות והרסק ומערבבים.
-שופכים מים רותחים ומערבבים.
-מוסיפים את האפונה, הגזר ותפוח האדמה, מתבלים ומכסים. משאירים על אש בינונית-נמוכה עד שתפוחי האדמה מתרככים.
*מומלץ להגיש עם אורז לבן.
אהבתם? שתפו
היי אפרת
אני משתמשת בגזר רגיל ולא גזר גמדי האם זה ישנה למרקם לטעם?
אם אותר על רסק עגבניות ואשתמש רק בעגבניות רגילות בכמות שיש במתכון זה ישנה למרקם לטעם ?
אין בעיה להשתמש בגזר רגיל. יש לבשל עם יתר החומרים עד שהוא מתרכך.
הרסק מסמיך את הרוטב ומוסיף לטעם. את יכולה לנסות בלי. אם חסר צבע תוסיפי כפית פפריקה מתוקה.
תודה לך אפרת .